Tausta

torstai 1. tammikuuta 2009

Valmista tuli muustakin kuin vanhasta vuodesta. :)


Oikein onnellista uutta vuotta 2010 kaikille blogimme vierailijoille!


Minun vuoteni alkoi hyvin, sain nimittäin syyskuussa 2008 aloitetun mattoni viimeinkin valmiiksi ja paikoilleen kirjastoon. Sitä tehtiin ahkerasti jo viime joululomalla, mutta kyllä niissä yli 40 000 pistossa tehtävää riitti täksikin lomaksi, ja vielä pikkuisen jäi uudelle vuosikymmenellekin. Vaan nyt se on siinä. :D 


Maton malli on itse suunnittelemani meillä kotona olevan ison maton pohjalta. Alkuperäinen on sävyiltään syvempi ja tummempi, mutta kyllä tämän samaksi tunnistaa. Tiheys tuossa on 11 lankaa sentillä (olisko se sitten 27-count), pistoina käytetty puolipistoja ja lankana, kuinka ollakaan, Venne Colcotonia jälleen kerran.


Olen tosi tyytyväinen mattoon, se sopii mainiosti kirjastoomme ja raikastaa kivasti muuten kovin tummasävyistä huonetta. 


Muutakin uutta on lomalla syntynyt, olen muun muassa kasannut yllä olevassa kuvassakin näkyviä huonekalu- ja kasvikittejä sekä rakennellut lampun ja kukkapöydän makuuhuoneeseen. Lisää kuvia on siis luvassa piakkoin.


 


Happy New Year to everyone! My year started with finishing a carpet I've been working on since September 2008. The pattern is designed by myself and based on 1:1-sized carpet we have at home. It's made on 27-count linen with Venne Colcoton yarn and needed more than 40 000 stitches. Looks quite nice in our dollhouse library - I'm happy. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti