Tausta

perjantai 2. tammikuuta 2009

Joulunpyhien ajanvietettä


Joulun aikaan käsistäni ei ole syntynyt mitään valmista minitavaraa, mutta ei täällä olla toimettomana istuttu. Työn alla vain on sen verran suurisuuntainen mattoprojekti, että vaikka aloittelin syyskuussa, valmista voi odottaa todennäköisesti aikaisintaan ensi kesänä, sillä lukuisista joulun pyhinä ja viime viikonloppuna uhratuista tunneista huolimatta valmiina on vasta noin neljäsosa. Mieli palaa kuitenkin halusta päästä esittelemään edes pieni vilaus siitä neljäsosasta, joten olkaatten hyvät ja kurkistakaa. ;)
Valmiin maton koko tulee olemaan siinä 16 x 23 cm, joten tulitikun päästä voinee päätellä, että muutama puolipisto tarvitaan vielä...


Tänään pistin pystyyn tuolipajan. Parit tuolinselkämykset on keitelty ja laitettu taipumaan muotoonsa, toisen tuolin puuosat hiottu ja liimattu kokoon, ja seuraavaksi pitäisi selvittää, minkä malliset käsinojat on Bruno Mathssonin Eva-nojatuolissa sekä laatia kaavat pormestarintuoliin. Saa nähdä koska tulee valmista, mutta onhan tässä viikonloppu ja vielä alkuviikkokin aikaa puuhata yhtä ja toista, ja ainakin intoa piisaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti