Tausta

lauantai 3. tammikuuta 2009

Kylläpä kesti!


Sain vihdoin ja viimein lähetetyksi Marjalle palkinnon, jonka tekeminen vaatikin harvinaisen pitkäaikaista luomistyötä :) Olin luvannut tilkkutyynyjä ja sain päähäni, että haluan tehdä sellaiset, joita a) en ole itse ennen tehnyt, b) en ole nähnyt muiden blogeissa ja c) ovat mielestäni Marjan Villa Ikuisuusprojektiin  sopivat. Tutkin kaikenlaisia käsityölehtiä ja -kirjoja, mutta oikeaa ei vain osunut kohdalle. Lopulta pengottuani käsityökaappini viimeisimmätkin nurkat löysin lehden Uudet Käsityöt 4/2000, jossa näin tämän tulppaanimallin - ja siinä se oli!

Olen tehnyt nämä paperimallin avulla, kuten ohjeessa neuvottiin. Ensimmäisen kerran luin tästä tekniikasta Minrin blogista, jossa on hyvä ohjekin. Ihastuin tähän työtapaan, sillä se on kätevä tapa saada siistiä jälkeä.

Lähetin Marjalle myös kimpun tulppaaneja - vaaleanpunaisia, Villa Ikuisuusprojektiin sopivia :)Huomasin Marjan blogista, että tyynyt olivat löytäneet paikan mummun sängyltä ja näyttävät siihen varsin sopivilta. Kiva juttu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti