Tausta

lauantai 10. tammikuuta 2009

Mattokokeilua ja postin tuomaa


Voitin Marjatan talon arvonnassa kauniin liinan, jonka postipoika kiikutti laatikkoon tällä viikolla. Liinan nähtyäni aloin heti kehitellä mielessäni 50-lukulaista epäsäännöllisen muotoista sohvapöytää sen alle, mutta en millään keksinyt, mihin sellainen mummulassa mahtuisi. Sitten hoksasin, että kyllähän mummot pitävät useinkin liinoja ikään kuin pään alusena nojatuolissa, ja siinä tehtävässähän liina näyttikin tosi hyvältä. Kiitos Marjatta!
Jotain on syntynyt omistakin hyppysistä. Näin jossain nukkekotiblogissa maton, joka oli tehty bunkatekniikkaa soveltaen, eli ihan simppelisti liimattu villalankaa taustakankaalle. Näytti niin hyvältä, että piti itsekin kokeilla, ja ihan kelpo matto siitä syntyi. Sinä, jolta tämän idean sain, ilmoittauduhan niin saat mainetta ja kunniaa - en nyt millään löydä takaisin blogiisi! :)

EDIT: Nukkekotipäiväunia-blogistahan tuo idea tosiaan oli ja kunnia siitä kuuluu siis Jirpsille. Kiitos siitä, ja kiitos myös Lotelle joka osasi oikeaan osoitteeseen. :)
Äiti tätä systeemiä kokeili ensin mutta ei kuulemma tullut hyvä (minä en nähnyt lopputulosta joten en ota kantaa...). Minusta homma toimi ihan kivasti, kun pohjakangas oli tarpeeksi paksua ja teipattu tukevasti alustaan, liimaa tarpeeksi paljon ja lankoja ei yrittänyt saada kovin tiukalle vaan myttäsi vaan ne kynsillä kiinni edellisiin.

Tämä vihreäsävyinen matto saattaa vaikka päätyä mummulan makuuhuoneeseen tuon tuolin kaveriksi - nähtäväksi jää. Nätisti sopii Lotelta saamamme käsityövakkakin noiden kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti