Tausta

lauantai 3. tammikuuta 2009

Keittiöremontti edistyy


Uuden vuoden postaustulitus jatkuu... ja mihin aikaan yöstä jälleen kerran...


Tänään tartuimme viimein härkää sarvista ja rupesimme väsäämään mummulan keittiöön kaappeja. Vaarin tekemä kalusto on niin pirteän keltainen, että vähän hirvitti, kuinka koskaan onnistumme tekemään sen kanssa yhteen sopivia kalusteita, mutta kuinka ollakaan: Tiimarin keltainen akryylimaali oli juuri oikeaa sävyä, joten homma sujui kuin tanssi. No, ainakin värin puolesta - maali oli kyllä aika kokkareista ja vaneri vänkyrää joka suuntaan, mutta vaikeuksien kautta saatiin tällä kertaa ainakin erävoitto. :)


Uutta ovat siis takaseinän yläkaapisto, pieni sininen naulakkohylly sekä tiskipöytä, keittiöjakkarakin sai väriä pintaansa. Sulkapallolamppua kokeiltiin tällä kertaa keittiöön - ihan mukavasti sopii sinnekin. 


Ihan valmista ei tullut, kun tiskipöydän päälliseen ei täällä ollut kaikkia tarvikkeita, mutta lankut ajavat toistaiseksi asian. 


Kaappien täytteet ja muut ihanuudet on keräilty matkan varrella. Olipa lystiä saada ne viimein esille. :)
 


Nämä Jatan herkulliset kirsikkapullat ovat uusi hankinta. 


Vielä tänne on tulossa ainakin jääkaappi nurkkaan, pallolamppu hellan yläpuolelle, kaakelointi ja hana, verho ikkunaan ja lisää mattoja sekä hellan ja tiskipöydän yläpuolelle ainakin maustehylly, ehkä enemmänkin.


Edellisen postauksen Picasa-kansiosta löytyvät muuten nyt myös nämä kuvat, ja toivottavasti myös hieman paremman värisenä. Kuvat tuntuvat muuttuvan Vuodatuksessa jotenkin kumman harmaiksi. :/


Our kitchen is one step closer to being ready. You can find these pictures and a lot more also in our Picasa folder - have a look around grandma's and grandpa's house as it looks like today.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti