Tausta

tiistai 6. tammikuuta 2009

Tuolipajan tuotantoa, osa 2


Ainon tuolipaja on jatkanut työtään ahkerasti nämä viimeiset lomapäivät. Tuloksena syntyi kaksi 30-luvun tyylistä pormestarintuolia, jotka sijoittuvat tulevaisuudessa mummulan kirjastoon. 


Toisesta tuolista puuttuu materiaalinpuutteen vuoksi vielä jalat kokonaan, ja toisessakin on vain väliaikaiset Ikean syömäpuikosta sahatut irtoilevat palikat, mutta en malttanut olla näitä esittelemättä siitä huolimatta. Tänään onneksi löysin hyviä raketinkeppejä, joista pääsen jossain vaiheessa vuoleskelemaan pienet, kauniit ja yksinkertaiset, alaspäin hieman kapenevat jalat. Voinette kuvitella ne tuonne tuolien alle... ;)


Malli on omasta kynästä googlen kuvahaun perusteella. Tuolin runkoon käytin kapalevyä sekä parimillistä pahvia istuinosaan ja etulevyyn. Pehmusteet ovat ohutta superlonia ja verhoilu nahkaa. Käsinojat tein ohuen ohuesta vanerista, jonka taivutin muotoon ja värjäsin vesiliukoisella petsin tapaisella aineella (on muuten hyvä keksintö). Lisäksi käytin kahta eri väristä lankaa nyörien punontaan - meikäläisen runsaasta Venne-värivalikoimasta löytyi juuri sopiva yhdistelmä tähänkin.


Tässä vielä toinen kuva, jossa sivu ja takaosa näkyvät paremmin. Valokuvan näppäsi kekseliäs mieheni. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti