Tausta

maanantai 3. joulukuuta 2012

Ensimmäiset joulukalenteripaketit

Niin se joulukuu alkoi ja sitä myötä ihanat joulukalenteripakettiaamut. :) Ensimmäisenä aamuna avasin Sirkan paketista suloisen, lumihiutalekoristellun havukranssin. Niin kaunis, ja oikein sopiva mummulan oveen.Eilen aamulla löysin Marian paketista ihanan Brion leikkihellan. Pitää varmaankin toteuttaa se suunnittelemani lastenhuoneboksi, sillä olen jo aiemmin ihmetellyt, kuinka kaikki omistamani ihanuudet mahtuvat mummulan lastenhuoneeseen - ja ennen kaikkea, kuinka ihmeessä 50-luvun mummulassa voisi olla moista lelupaljoutta... ;)Tänään aamulla avasin Lotan paketin, jossa olivat aivan supersuloiset, mustaa samettia olevat kiinantossut. Varsinaiset söpöläiset. :)Kiitos teille, ihanaiset. :) Mitenkäs tässä malttaisi taas odottaa huomisaamua...

Itse käärin pakettiin perhostauluja, jotka tein ohuelle valokuvaprinttipaperille printtaamistani perhosista, pahvista, rimasta ja pleksimuovista. Samantapaiset on myös meidän mummulassamme.

5 kommenttia:

 1. Arvaa tuskailinko kauan ajatuksen kanssa, miten istutat Brion hellan 50 luvulle? Kunnes päätin että jospa sulla joskus tulis nykyaikaisempi boksi tai talo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hyvin päätetty. :) Sellainen lastenhuone- tai lelukauppaboksi on tosiaan tehnyt tuloaan jo jonkin aikaa, ja eiköhän se viimeistään nyt tule toteutettavaksi. :)

   Poista
 2. Kaikkea sievää täällä paljastunut :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos hienosta perhostaulusta! Suloinen on :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos suloisesta perhostaulusta! Täydellistä työtä! Mulla olis kaksikin paikkaa tälle :)

  VastaaPoista