Tausta

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

10.-12. joulukuuta

Jahas, puolessa välissä ollaan. Sanon että vasta puolessa välissä, olenhan optimisti jonka lasi on puoliksi täynnä. Ja onneksi joulukuu tulee joka vuosi... ;)

Loten paketista avasin ihan hillittömän hauskoja ja suloisia Duplo-palikoita. Nämä ovat meidän puolitoistavuotiaamme kanssa jokapäiväisiä ja suosittuja leikkivälineitä, ja nythän minun on kyllä ihan kerta kaikkiaan tehtävä sellainen mini-lastenhuoneboksi. :)Marian paketista tuli myös lastenhuoneeseen erinomaisesti sopiva lahja, nimittäin pinkka Aku Ankan taskukirjoja. Niin ihania nämäkin. Tässä nököttävät tyhjän mummulan kirjaston seinän vieressä... toivottavasti pian löytyy parempi paikka (ja mummulan kirjasto lakkaa olemasta tyhjä).Sirkka oli käärinyt tämänkertaiseen pakettiin ihastuttavan vanhanaikaisen esiliinan sekä upean pienen naulakon. Mummulta puuttuikin vielä essu, joten tässä se nyt roikkuu mummulan keittiössä odottamassa muuttokuormaa. Naulakon kuvasin erikseen, sille pitää etsiskellä sijoituspaikka, jossa se pääsee oikeuksiinsa.Itse laitoin pakettiin isän maalaaman kattilan Marialle ja edesmenneen nukkisystäväni Wooperin tekemät kulhot Sirkalle ja Lotalle (tytöt saivat kattilat jo viime vuoden joulukalenterissa). Lisäksi askartelin kaikille mosaiikkipannunaluset Wooperilta ostamistani keramiikkasiruista.Olipa taas mainiot kolme päivää. :) Mitähän huomenna paljastuukaan paketista... illalla ei malttaisi enää millään odottaa aamua. Onneksi tänä iltana on muutakin mietittävää - miksi ne joulukortit aina pitääkin jättää viimeiseen iltaan? 

4 kommenttia:

 1. Ihania juttuja ja tuo kattila on superuhyperhieno!

  VastaaPoista
 2. Sinä, ikuinen optimisti :)

  Oikein mukava ylläri oli. Kiitos vaan taas!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Aino lahjoista. Olet tehnyt mosaiikin niin todella taitavasti. Ja Wooperin astiolla on ihan ainutlaatuinen arvo.
  Sain joulukortit tänään postiin. Tuntuu kyllä hyvältä :)

  VastaaPoista
 4. Kattila aiheutti melkoisen OOOHHH huokauksen.. ihan täydellinen :)

  VastaaPoista