Tausta

perjantai 30. marraskuuta 2012

Huomenna on joulukuu...

Vanhastaan tiedän, että tähän marraskuun viimeiseen päivään päättyy pimein syksy. Huomisesta saa nimittäin alkaa avata joulukalenteripaketteja, sitten onkin joulu ja uusivuosi ja yhtäkkiä päivät alkavat taas pidetä. :) 

Keittiön pöydällä odottaa tällainen ihana kipollinen pikkupaketteja sulostuttaakseen joulukuun pimeitä aamuja. Vaihdoimme paketit tänä vuonna neljän hengen porukassa Lotan, Sirkan ja Marian kanssa, eli pakettipäivityksiä on luvassa blogeihin kolmen päivän välein, kun kaikki ovat ehtineet avata samat paketit.Itse laitoin matkaan tällaisen kasan paketteja. Omaa muistamistani helpottaakseni Lotalle lähtivät punaiset, Sirkalle hopeiset ja Marialle piparikuvioiset - luulen, että tällä konstilla ehkä onnistuin olemaan sekoittamatta paketteja toisiinsa. ;)Ihanaa... malttaakohan sitä ensi yönä nukkua ollenkaan? :)

4 kommenttia:

 1. Muakin jännittää ;)

  Just äsken jo kaivelin käsiini ensimmäisen 1-3- paketin ja huomasin, että innostuksissani en ollut kiinnittänyt tarpeeksi huomiota siihen, minkä väriset paketit keneltäkin tuli :D Tämä selvensi kummasti.

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi, aika jännittävältä vaikuttaa... maltetaankohan me lukijatkaan nyt odottaa KOLME yötä!!!?

  VastaaPoista
 3. Hi hi! Ensimmäinen paketti on jo avattu tänä aamuna ani varhain :) Ihana ylläri oli! Mutta vasta kolmantena päivänä saa muille kertoa. :) On tämä kyllä kivaa!

  VastaaPoista