Tausta

perjantai 21. joulukuuta 2012

19.-21. joulukuuta

Toiseksi viimeinen joulukalenteripostaus tältä vuodelta... :/ Niin ihania juttuja on taas kuoriutunut paketeista, että miten tästä osaa taas luopua?

Sirkalta sain kesäisen herkkulautasen ja siihen passelin kärpäskuvun. Nams. :PMarian tämänkertaisesta paketista löytyi pieni retroradio. Kerta kaikkiaan, katsokaa nyt tuota kangaspäällysteistä virtajohtoakin töpseleineen. Ihana! Lisäksi paketissa oli paristolla toimiva kello ja metallinen "helmi", joka heräti heti ajatuksia suuntaan jos toiseenkin.
Lotan viimeisimmästä paketista löytyi tarpeellisia käsityötarvikkeita mummun käsityökoriin: mainiot sukkapuikot kotelossaan, lankakerä, lankarullia ja mittanauha.Minun toiseksi viimeinen pakettini sisälsi edelliseen kuvaankin sopien neuleita. Marialle neuloin harmaat, Sirkalle tummansiniharmaat ja Lotalle tummanpunaiset kirjoneulevartiset villasukat.4 kommenttia:

 1. Kiitos kovasti villasukista! Nämä saa sinkkuneiti lämmittämään varpaita :)

  VastaaPoista
 2. Voi että mitä ihanuuksia täälläkin on paljastunut paketeista! Ja nuo sukat, ihan mielettömät! T: punaisten minilapasten onnellinen omistaja ;)

  VastaaPoista
 3. Kohta loppuu kiire, lento
  - alkaa Joulun aika rento.
  Hiljaisuutta kuulostele,
  nuku, syö ja nautiskele :)
  Kunnossa on silloin kuosi
  kun taas alkaa uusi vuosi!

  VastaaPoista