Tausta

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

7.-9. joulukuuta

Ja ihana kalenteri jatkuu. Seitsemännen päivän aamuna avasin paketista Marian tekemän suloisen kahvimyllyn. Kerta kaikkiaan! Luulen, että tätä himoitsevat sekä mummu, Aukusti että Toivon poppoo tulevaan tupaansa, mutta ehkä Aukusti sen kuitenkin nappaa. Tai saas nähdä. ;)Kahdeksannesta, Lotelta tulleesta paketista löytyi kaunis ja tyylikäs sateenvarjo. Lotte harmitteli, että meillä oli jo yksi, mutta tarvitsevathan mummu ja vaari kumpikin omansa, jotta voivat ulkoilla yhdessä vähän huonommallakin säällä. :) (Tämä rekvisiittana toimiva valkoinen tuoli on muuten myös Loten käsialaa, viime vuoden joulukalenterin viimeisestä luukusta paljastunut ihanuus.)Tänä aamuna Sirkan paketista paljastui saniaiskitti pakattuna mainioon säilytysrasiaan. Olen varsinainen kasvikittihamsteri (joskus pitäisi ehkä tehdä ne kasvit valmiiksikin) mutta yhtään saniaista en ole ostanut, vaikka usein olen niitäkin mieluillut. Osui siis just nappiin. :)Itse käärin tähän järjestyksessä kolmanteen pakettiini erilaisia materiaaleja: kankaalle silitettäviä printtikuvia, simpukankuoria, enkelipaljetteja, pienoiskiväärin hylsyjä (olen muuten itse yrittänyt osua tauluun... ;) ) sekä ohutta pellavaa, lyhytkarvaista ja pehmeää kangasta, kullanväristä kuitukangasta sekä harmaata tylliä (ihan kuin kanaverkkoa nukkiskoossa). Vähän kaikenlaista sälää siis mielikuvituksen ruokkijaksi.Kiitos taas tuhannesti teille ihanille!

10 kommenttia:

 1. Kyllä on ihania tavaroita sekä tarvikepaketteja teidänkin luukuissanne.

  VastaaPoista
 2. Mä jo täällä pohdin pääni puhki että mistä tulee näin sopivankokoisia hylsyjä :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarttet lisää, niin lumien sulettua voin käydä penkomassa. ;)

   Poista
 3. Täällä odottelis yksi arvontapalkinto ! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikista uusista materiaaleista! Varmasti tulevat käyttöön kaikki aikanaan. Varsinkin tuota "kanaverkkoa" Olen jo kaipaillutkin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos itsellesi, oikein on herkullisia matskuja! Silitetäänkö tuo kuva ihan vain kankaalle suoraan. Kyselee "epätietoinen Espoosta"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin mä olettaisin. En ole vielä itsekään noita kokeillut, mutta eiköhän se niin toimi, että kuvapuoli alaspäin kangasta vasten. Voihan siihen varuiksi vielä laittaa jotakin raudan ja tuon taustakankaan väliin. Kerron, jahka ehdin kokeilla, jos ette ehdi ennen sitä. :)

   Poista
 6. Miten ollenkaan pärjää ilman joulukalenteria? On aamut sen verran mukavia joka puolella, täälläkin näköjään ;)

  VastaaPoista
 7. Voi vitsit mitä ihanuuksia, tuo sateenvarjo on ihan mahtava! ;)

  VastaaPoista