Tausta

torstai 6. joulukuuta 2012

4.-6. joulukuuta

Sirkka kirjoitti blogissaan, ettei taida olla enää paluuta aikaan ennen minijoulukalenteria, ja siltä minustakin on tuntunut, kun olen aamuisin näitä paketteja availlut. Mitä olisikaan joulukuu ilman tätä - pelkkää pimeyttä? Niin ihania aamun valostuttajia on taas paljastunut paketeista, että eihän ilman tällaisia enää pärjäisi!

Sirkka oli käärinyt pakettiinsa kesämuistoja, neljä pehmistötteröä. Niin herkullisen näköisiä aitoon vohvelitötteröön tehtyinä, että tekisi melkein mieli maistaa... :PLotan paketista avasin kaksi mappia, joissa on sisällä ihan oikeat renkaat ja mappimekanismit ja selkämyksessä nimilappu muovitaskussa. Kerta kaikkiaan mainiot. :D Vaari kiittää, mummulan paperit ovatkin aika lailla hujan hajan... (niinkuin itse asiassa koko mummula tällä hetkellä...)Marian mahtavasta materiaalipaketista käärin tänä aamuna auki kaunista kartonkia, kahta upeaa minikangasta (uusien projektien listalle ilmestyi juuri myös muotitietoisen naisen vaatehuone...) ja aivan mahtava läjä erilaisia printtejä, joista saa väsättyä kirjoja, koulutauluja, pieniä rakennuksia, kiiltokuvia, purkkeja ja ties mitä. Siis vau!Itse näpräsin tytöille oman tuttavapiirini modernien ja käsityötaitoisten rouvashenkilöiden kaulassa näkemiäni nappikaulakoruja, onhan heillä taloissaan moderneja nukkeleidejä. ;) Vinkiksi muuten teillekin blogilukijoille, joilla on kaapissa läjäpäin nappeja - virkkuukoukku ja lankaa kouraan, niin niistä saa aika hauskoja kaulakoruja. :) Lisäksi käärin pakettiin hajuvesipullot, kynsilakat ja Nivea-purkit. Tässä on kuva Sirkan paketin sisällöstä, muilla oli hieman eri väriset setit, joita voi kurkistaa heidän omassa blogissaan.Tässä joulukalentereita seuratessani olen erityisesti ihastunut Elinan keskeneräisten töiden kalenteriin. Taidan ottaa itselleni ensi joulukuuksi samanlaisen projektin, kasaamattomia kittejä ja printtijuttuja nimittäin löytyy varastosta varmaan tuplastikin se 24, ainakin jos nyt saamani printit lasketaan mukaan. Jos vielä onnistuisin aloittamaan jo hyvissä ajoin projektien tekemisen ja jättämään pelkät paljastukset joulukuuksi, niin saattaisin jopa selvitä ilman kiirettä ja viime tipan paniikkia... ;)

Tälle joulukuulle keskeneräiseksi työksi laskettakoon se, että toivoisin kovasti saavani mummulan talon vihdoin sellaiseen kuntoon, että voisin sisustaa sen ilman tarvetta olla hetimiten tyhjentämässä taloa uudelleen jonkin rakennustyön tekemiseksi. Sitä silmällä pitäen ainoa syntymäpäivälahjatoiveeni talouden miesväeltä oli päivä yksin kotona, jota kiivaasti odottelen, mutta saas nähdä saanko niissä tunneissa tehtyä kaiken, mitä pitäisi. Kivijalkasokkeli pitäisi kitata ja maalata, rakentaa portaat ja portaanalusvarasto (= sähkökaappi), väsätä lamput johdotuksineen vinttikerrokseen, saunaan ja varastoon sekä siistiä talon etureunat. Noh, kunhan nyt jollekin mallille edes tulisi, niin saisin mummun ja vaarin jouluksi kotiin... olisi niin paljon uusia ihanuuksiakin taloon sijoiteltavana...

5 kommenttia:

 1. Kiitos ihanuuksista :)
  Kankaita en ole pessyt/silittänyt, värit vaalenevat siinä hiukan, joten saat itse päättää.. harvemmin nukkistouhuissa tarvitsee olla pesunkestävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä luulen että meillä ei pyykätä. :) Nuo on kyllä tosi hienoja, kiitos vielä!

   Poista
 2. Ihan mahtavia juttuja taas, nuo mapit ovat ihan huippua!

  VastaaPoista
 3. Ihana idea oli tuo kaulakoru! Aivan myyty olin kyllä tuosta Nivea-purkista. Jotenkin se oli vaan niin täydellinen ;D Kiitos kivasta paketista!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikista ihanuuksista! Purnukat on suloisia ja kaulakoru ihan täydellinen.

  VastaaPoista