Tausta

maanantai 24. joulukuuta 2012

22.-24. joulukuuta

Viimeisetkin joulukalenteripaketit on nyt aukaistu. Huippuihana joulukuu oli, ei voi muuta sanoa!

Sirkan viimeisessä paketissa oli upea punottu lintuhäkki, jossa on oikeasti aukeava ovi.Marian paketissa oli kerta kaikkiaan ihana koristemaalattu kapiokirstu. Ja nytpä kävi sitten ilmi sekin, että Hilma Ilonan mummu (jolta perittyyn hirsitaloon nuoripari joskus pääsee muuttamaan, jahka saan sellaisen talon jostain) on selvästi ollut nimeltään Aino. :)
Lotta oli tehnyt viimeiseen pakettiin ihanan ompelutarvikelaatikon. Eipä haittaa yhtään että mummulla oli jo yksi, tälle löytyy takuulla paikka (tai oikeastaan sitä paikkaa joutuu hakemaan se aiempi kaupasta ostettu).Itse vääntelin viimeiseen pakettiin tytöille sopivan suomalaisen risuiset joulukuuset sekä niille jalat (syntyivät painavista metalliprikoista ja pienoiskiväärin hylsyistä). Kuusta ei ole liimattu kiinni jalkaan, joten sen saa irrotettua siitä ihan vain kiskaisemalla. Ajattelin, että jos sisältä löytyy jo kuusi, niin tämähän voi olla vaikka oven pielessä odottamassa sisälle vientiä. Kooltaan ovat aika pikkuisia 1:12-mittakaavaan, mutta mahtuvatpa paremmin sisälle.Kiitokset vielä tuhannesti Lotalle, Sirkalle ja Marialle mahtavasta vaihdosta! Ihanaa päästä sovittelemaan uusia aarteita mummulaan ja muihin projekteihin. Kuvia luvassa, jahka sen teen. :)

8 kommenttia:

 1. Kiitos kovasti vielä tätäkin kautta kalenterivaihdosta! Tämä viimeinen paketti helpotti kovasti mun to do-listaa. Kuusen teko on kauhistuttanut joka vuosi enkä ole siihen uskaltanut ryhtyä. Nyt on kuusi! Mahtavaa.

  Iloista joulua sinne koko porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tuli tarpeeseen. :) Mä en oikein noille valmiskuusille ole lämmennyt, kun ei ne näytä suomalaisilta näreiltä. Pitää sitten itse yrittää väännellä sopivan harvoja ja vänkkyröitä... ;)

   Poista
 2. Ihania juttuja taas, kirstu on uskomattoman upea!

  VastaaPoista
 3. Mahtava kirstu ja kaikki muukin. Taitavissa käsissä syntyneitä. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Aino tästä hienosta joulukuusesta! Se on tosiaan kotoisen, suomalaisen oloinen. Ja jalka on ihan täydellinen!
  Mukavaa tapaninpäivän jatkoa teille!

  VastaaPoista
 5. Ai ihanaa, kiitos! Kiva saada tunnustusta, vaikka täällä onkin ollut taas melkoista hiljaiseloa...

  VastaaPoista
 6. Hei, saako kysyä. Mistä oot tehnyt nuo kuuset?

  VastaaPoista