Tausta

torstai 21. toukokuuta 2009

Lahjoja ja löytöjä


Miniharrastus on saanut uusia muotoja: ystävät alkavat bongailla matkoillaan minitavaroita ja tuovat niitä lahjaksi. Ja mikäpä olisikaan toukokuussa parempi lahja kuin puutarhanhoitovälineet. Sain ne naapuriltani Annelilta.  


Tein myös muutamia huutokauppahankintoja netissä. Nämä ovat Lundby-kokoa ja niistä on tarkoitus kunnostella huonekaluja neljännesvuosisadan varastossa odottaneeseen Lundby-taloon ja muihin sopiviin kohteisiin. Toinen minäni motkottaa, että projektit siis vain jatkuvat ja lisääntyvät vaikkeivät entisetkään ole valmiita, mutta kun en voinut vastustaa houkutusta! Carpe diem - nyt ei tarvitse jälkeenpäin harmitella, että olisi pitänyt ostaa... Eikä olleet kovin kalliitakaan... (Selityksen makua, myönnän!)


Kuten kuvasta näkyy, kyseessä ovat vanhat huonekalut, joilla varmaan on leikittykin. Näissä sitä riittää iltapuhteiksi työtä, kun kohta alkaa kesäloma.


      


I've got some gardening tools from my friend Anneli. The furniture is bought from an internet auction and is going to be located in the old Lundby house, which has been lying in our store room for a couple of decades. There will be quite a bit of work in restoring the house and these, so I'll have something to do on my summer holiday (as if I didn't before...).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti