Tausta

tiistai 12. toukokuuta 2009

Harjoittelun tulos


Ensimmäisestä tuli tyyny, mutta tästä toisesta tuli kuin tulikin sitten Aukustille slipari. Värit tuovat minulle mieleen minttusuklaan, mutta ihan hyvässä mielessä onneksi. :)Aika kiva tuli, vaikka se vähän risoo, että jostain ihmeen syystä nurjan kerroksen viimeiset reunasilmukat ovat aina liian löysiä ja resoreiden tyveen jää siksi ihme reikiä. Höh. Lisää harjoitusta vaadittaisiin varmaankin, vaan en tiedä jaksanko - pyöröneuleena tämän tekeminen oli hauskaa, mutta nurjat silmukat kirjoneuleena meinasivat tuottaa päänvaivaa. Vaan voihan se olla, että kun hetken tätä katselen niin alkaa sormet taas syyhytä. :)


Mallikuvio on vuoden 1949 Virkkaus ja neuletyöt -nimisestä lehdestä. Hauskaa tässä on se, että mieheni suvussa tällä mallilla on neulottu lukuisia villapaitoja ja muitakin neuleita, ja sukulaiset kutsuvat tätä sukumalliksi. Nytpä on Aukustikin liitetty sukuun. ;)


Itse kauppias Aukustin esittely odottaa edelleen paitaa ja housuja, sekä sitä, että jollain ihme ilveellä saan tämän ujutettua herran ylle. Siinä saatetaan tarvita jo jonkinasteisia loitsuja...


The shopkeeper Aukusti got a new slipover (is it called so?) which reminds me of mint-chocolate... ;) The pattern is from a crotcheting and knitting magazine from year 1949 and has been used a lot in my boyfriends family - they call it the family pattern. I'm quite happy with the result, although the purling rows are for some reason always too loose in the end... :S I guess I'd just need some more practise.


The shopkeeper himself is still waiting for a shirt and trousers before he wants to be introduced. I'm also wondering, how on earth I'm going to slip him inside of this...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti