Tausta

torstai 7. toukokuuta 2009

Glamouria kerrassaan


Eilen tulla putkahti postilaatikkoon lähetys rapakon takaa. Onneksi hain postin vasta aika myöhään, koska lukupuuhat meinasivat sen jälkeen mennä ihan plörinäksi...


Saima Sylvia ei ole kaulakorustaan päätelleen mitään köyhälistöä - täytyy olla rikkaan suvun tyttäriä, kun on ollut varaa tuollaisiin dimangeihin ja smakardeihin. Luulen että tosiasiassa mummu säilyttää koruaan kyllä korurasiassa sen sijaan että kuljeskelisi ympäriinsä se kaulassaan. 


Pari uutta hajuvesipulloakin mummu sai. 


Materiaalina näissä kaikissa on Swarovski-kristallit, paitsi oranssin pullon korkki on Lotelta joulukalenterista. Kristalliriipus on sellaisenaan valmista tavaraa, halkaisija 4 mm. Ketju on myös tuolta Amerikan kaupasta, ja sen paksuus on vaivaiset 0,6 mm. Kiinnitin ketjun päät ohuella metallilangalla yhteen, joten korun saa myös pois kaulasta.


Muista helminäpräilyistä inspiroituneena väsäsin vihdoin valmiiksi molemmat kristallikruunutkin. Säikähdin Susannan ja Loten manailuja sen verran, että kokeilin noihin tikarihelmiin ensin yhtä sun toistakin muuta kiinnitystapaa aina kultalangalla ompelemisesta lähtien, mutta oikeasti nämä Larissan renkaat olivat minusta kyllä ihan kaikista helpoimmat ja parhaat. Äidin kruunun tikarit kiinnitin eilen illalla reilussa tunnissa ja oman kruununi tein tänä aamuna loppuun myös ihan sutjakkaasti. Jutun salaisuus taisivat olla yksien sijasta kahdet hyvät teräväkärkiset pihdit... ;) 


I received some great stuff from FusionBeads. Grandma must be from a rich family... ;) The perfume bottles and the necklace are made of Swarovski crystals, some golden beading products and the thinnest chain I've ever seen (0,6 mm). I also got some more crystals to finish the crystal chandeliers we started with mum the other day.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti