Tausta

lauantai 24. joulukuuta 2011

Hyvää joulua!

Viimeisetkin paketit on nyt avattu, ja ei voi kuin huokaista, että olipa ihana joulukuu. Kiitos Lotta, Sirkka ja Kaisa!

Eilen avasin Loten paketin, jossa oli ihana vanha tuoli sekä kaunis ja herkkä, kirjottu tyyny. Lotte ehti omassa blogissaan harmitella, että lahja tuntui jotenkin vaatimattomalta muka... höpö höpö. Nämä ovat kumpainenkin varsinaisia aarteita!
Tänään sain Marjatan talon puutarhurilta upean jalokärhön ruukussaan. Siis huokaus, tämä on ihan kuin oikea, mutta vain pienessä koossa! Luulen, että mummu omii tämän kuistilleen, jahka hän sellaisen joskus saa, mutta Herra Mäyrä pitäköön siitä siihen saakka huolen.
Viimeisen "bonuspaketin" eli Kaisan paketin avasin eilen illalla palkintona koko päivän huiskamisesta ja touhuamisesta. Varsinainen aarre paljastui sieltäkin, Kaisa oli nimittäin paketoinut minulle upean valkoisen lipaston, joka sopii ihanasti yhteen muiden kalenteriaarteiden kanssa.
Itse laitoin Lotelle ja Sirkalle viimeiseksi lahjaksi pellavaliinat, joihin kirjoin punapoimintatekniikalla keskelle joulunpunaisen raidan. Tätä varten piti vähän udella, että minkäs kokoisia ruokapöytiä tytöillä taloissaan on, jotta tulee sitten sopivan kokoiset... ;)
Kaisalle laitoin siis kaikkiaan kuusi pakettia, ja koskapa nyt on jo jouluaatto, tässä kuva vielä niistä kaikista yhdessä. Aika pieniltä tuntuvat nyt nämä omat lahjat Kaisan pöydän ja lipaston rinnalla, mutta toivottavasti ovat kuitenkin mieluisia...
Kiitokset vielä kerran kaikille yhdessä ja erikseen, tämä oli ihana joulukuu! Ja oikein hyvää, rentouttavaa ja rauhallista joulua kaikille blogimme lukijoille. Kyllä kelpaa sohvapöydällämme tonttustenkin joulua viettää... ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti