Tausta

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

17. ja 18.12.

Kolme neljäsosaa joulukalenterista mennyt ja pikkupaketit hupenevat sohvapöydältä... iik ja huh, jouluhan on ihan kohta!

Eilisestä Loten paketista kuoriutui suloisia pikkutonttuja sekä kynttilä jalassaan, ihan selvää mini-Aarikkaa. :)
Tänään avasin paketista Sirkan rautalangasta tekemän kauniin kerrosvadin sekä herkullisia viinereitä. Kaunis kiitos näistä, rautalankavääntelyt eivät ole lainkaan minulle tuttua puuhaa.
Avasin viikonloppuna myös Kaisan neljännen paketin, josta löytyi tuo aiemmissakin kuvissa pilkahtava, upea pöytä. Täydellisesti onnistunut krakleeraus ja muutenkin todella hienoa työtä. Kiitos tuhannesti!
Lotelle ja Marjatan taloon lähtivät tässä paketissa lasten kokoa olevat villapuserot, Lotelle vihreä ja Marjatan taloon sinipunainen. Valmiiksi pätkävärjätty lanka asettaa tiettyjä kokorajoitteita, jos haluaa että raidat muodostuvat kauniisti, mutta toivottavasti heidän nukkekodeissaan asuu (tai on joskus asunut) paidan kokoisia käyttäjiä - voihan tämä olla nyt jo päätynyt vintille pieneksi jääneisiin... ;)
Alisa-Inkerin nukkekodista ei ole vielä tullut tietoa, mitkä antamistani paketeista on avattu, joten palataan niihin myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti