Tausta

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

13.-14.12.

Huhhuh kun meinaa pitää kiirettä - vasta vuorokauden viimeisenä tuntina ehdin blogata eilisen ja tämän päivän ihanuudet. :)

Eilen löytyi Loten paketista materiaaleja: kauniita kankaita, kukkakuvioisia haaraniittejä (passaavat hyvin esimerkiksi tauluiksi tai rasioiden kansiksi) ja kuusi suloista, miniäkin minimpää kukkaruukkua. En ole laskenut missä mittakaavassa mennään, mutta jotakuinkin 1:48 sen täytyy olla, jollei vielä vähän pienempikin. Heti alkoi sormia syyhyttää - kasveja siinä koossa... hmm... ;)
Tänään Marjatan talon paketista löytyi upea, valkoinen kokoontaitettavilla pukkijaloilla seisova pöytä. Tässä on Sirkalla ollut tekemistä, ja on todella siistiä ja taitavaa työtä. Sirkka lupaili kyllä, että pöydän saa sutata projektiin sopivaksi, mutta raaskiikohan tuota ikinä... :/
Minä käärin pakettiin nro 13/14 emalikattilat, jotka ovat peräisin isäni kattilapajalta. Nämä on tehty emalimaalipurkista, josta on viilattu kansi pois, juotettu siihen kupariset korvat ja lopuksi maalattu ensin keltaisella pohjamaalilla, sitten kattilanmaalauskoneella punainen alaosa ja viimeisenä vielä sisäpinta harmaalla. Aukustilla on tällainen myös.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti