Tausta

tiistai 6. joulukuuta 2011

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Tässä Linnan juhlia katsellessa on vihdoin aikaa blogata tämän ja eilisen päivän pikkupaketit, sen verran touhukas itsenäisyyspäivä on ollut.

Eilen avasin Marjatan talon paketista upeat joulukuusenkoristeet laatikossaan sekä narukerän ja sille punotun korin. Kori tuleekin todella tarpeeseen Aukustin kaupassa, jossa narukerä on tähän saakka pyörinyt vain tiskillä tipahdellen vähän liian helposti lattialle.
Tänään avasin Loten paketin, jossa oli suloinen vanha pikkujakkara. Tälle löytyy niin monta mahdollista paikkaa, että saa nähdä pääseekö nukkekotiväki ollenkaan sopuun, kuka sen saa... ;)
Itsenäisyyspäivän kunniaksi (ja huonosti nukutun yön lohduksi) avasin toisen Kaisan paketeista. Sinne oli kääritty herkkusuklaita, kauraryynejä, maitopurkki, Aurajuustomuruja sekä tuore Satakunnan Kansa. Päivän ostokset selvästi. :)
Ihanuuksia taas, jokainen. :) Itse paketoin Lotelle ja Marjatan taloon pienet kaktukset. Olen tehnyt näitä aiemminkin, ja aina niistä tulee omanlaisiaan pikku nököttäjiä... ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti