Tausta

maanantai 12. joulukuuta 2011

9.-12. päivän aarteet

Viikonloppuna oli niin kiirettä remontin kanssa, että bloggaaminen sai jäädä kokonaan. Ihania paketteja kuitenkin aukaisin joka päivä, joten tässäpä nyt sitten melkoinen kuvapläjäys viimeisiltä neljältä päivältä.

9. päivä avasin Marjatan talon paketista Sirkan leipoman herkullisen omenapiirakan ja kauniin, virkatun pannulapun.
10. päivä oli Loten paketin vuoro. Sieltä löytyi mitä suloisin vaaleanpunainen hyasintti. Itse en ole hyasinttien suurin ystävä 1:1-koossa, koska niiden tuoksu on minulle vähän liiankin voimakas, mutta tässä minikukassa yhdistyvät parhaat puolet: kaunis ulkonäkö ja migreenipotilaallekin sopiva tuoksu. ;)
Eilisestä Loten paketista löysin ihanat remmikorkkarit. Ja mitkä pohjat niissä on! Lotte lienee veistellyt ne, mutta olisivat jääneet minulta veistelemättä...
Tänään avasin Sirkan paketista kauniin metallilangasta taivutellun korin sekä upeita massailtuja sipuleita. Näissä on juuri sellainen läpikuultava kuori ja hennot raidat kuin oikeissakin. Ihania. :)
Itse laitoin Lotelle ja Sirkalle 9/10 pakettiin kaksi vanhaa valokuvaa ääriviivatarroista tehdyissä kehyksissä. Heidän nukkekotiensa asukkaat ovat varmaan sukua toisilleen, koska molemmissa taloissa on samat valokuvat pöydällä... ;)
11/12-pakettiin käärin kirjoituspöytäsälää: kuulakärkikynän, kymmenen pikkuista klemmaria, postikortteja ja kirjeitä sekä pieniä kumilenksuja.
Avasin viikonloppuna myös kolmannen Kaisalta saamani paketin. Siellä oli muutamia metallisia ruokailuvälineitä kauniissa puisessa lokerikossa.
Kaisakin on avannut jo minun paketeistani toisen, sen johon olin käärinyt tuohivirsut.
Vielä on jäljellä toinen mokoma, vasta puolessa välissä mennään. :)

P.S. Valokuvat ovat kyllä rehellisesti sanoen ihan karmeita, pimeitä ja oudon värisiä. :( Toivottavasti noista kuitenkin saa jonkin aavistuksen näistä ihanuuksista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti