Tausta

keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Kurkistus mummulan eteiseen


Laitetaanpa pitkästä aikaa näytille taas muutamia kuvia mummulasta joulunaluspäivien ratoksi. Nyt pääsette kurkistamaan ulko-ovesta sisälle eteiseen, ja ensimmäiseksi tietysti näkyy ovea vastapäätä oleva seinä.


Vasemmalla näkyvä tuoli on Kotte Toys -tuotantoa. Naulakon rakensin itse, koukut ovat myös löytö Tukholmasta. Naulakossa roikkuvan nahkalaukun on tehnyt Susanna, kengät naulakon alla ovat Loten käsialaa ja vaatteet minun käsistäni. Lipaston päällä oleva vihreä lamppu on Epen tekemä, mummun iltalaukku Minstin Cillan taidonnäyte ja puinen avainkulho löytö Etsystä Jasonilta. Puhelimen äiti on tehnyt, seinäpeili puolestaan on lapsuudenaikainen käsipeilini. Lipasto on Eurominiä tuunattuna (vetimet vielä puuttuvat...). Maton näittekin esiteltynä jo muutama postaus sitten, se on äidin kutoma.



 


Oven vierestä vasemmalta lähtevät portaat yläkerran kirjastoon.



 


Portaanaluskomerossa säilytetään tarpeellisia tavaroita, kuten säilöntäkattilaa, koreja ja kastelukannua.


Komeron oven lukko on löytö Lahden minimarkkinoilta ruotsalaismyyjien pöydästä, ja se on aivan valtavan söpö. :)



 


Tännekin on vielä tulossa yhtä ja toista: portaiden vieressä olevasta pikkuikkunasta puuttuu pitsiverho, kynnysmattoakaan ei toistaiseksi ole, seinille olisi kiva saada muutama taulu tai muu juttu, lipastoon tehtyä vetimet, komeroon rompetta ja naulakkoon takkeja, hattuja ja muita vaatteita... On hyvä olla suunnitelmia. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti