Tausta

maanantai 21. joulukuuta 2009

17.-21.12.

Olin loppuviikon reissussa, ja pikkuiset paketit olivat tietysti matkalla mukana. Torstain paketin avasin neljä tuntia myöhässä olevassa junassa pohjoista kohti kolkutellessani. Minkä ihanan sahan Taiju olikaan pakettiin pistänyt! Voisi hyvin olla vaikka Aukustin Kanadan tuliainen, tosin luulen kyllä että tämä päätyy vaarin varastoihin.



Perjantaiaamun pakkasiin Tiina oli paketoinut suloiset huopatohvelit. Luulen että näistä tulee Toivon sisätohvelit, niin ei tarvitse aina saappaissa saapastella.



Lauantaina avasin paketistani Marcellen tekemän ensiapulaatikon. Kiitos, tämä on tarpeeseen, saa sisuksiinsa myös vähän hotapulveria ja ideaalisiteitä, ja päätyy mummun ja vaarin kylpyhuoneen hyllylle.



Sunnuntaiaamun paketti oli Susannalta. Terveellisten purjojen vastapainoksi myös vähän vähemmän terveellisiä mutta sitäkin herkullisempia donitseja, nam.



Tänä aamuna avasin kotiin palattuani HoO:n paketin, josta löysin aivan mahdottoman suloisen Punahilkka-satukirjan! Sisällähän on tietysti tekstit, kuvat ja kaikki.



Kiitos teille kaikille näistä ihanuuksista! Vielä kolme pakettia odottaa avaamista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti