Tausta

torstai 24. joulukuuta 2009

Joulukalenteriin

Niin se sitten mennä vilahti, joulukuu ja joulukalenteri. Suurkiitos kaikille vaihtoon osallistuneille! Pakettien avaaminen aamuisin oli ihanaa, ja niiden sisällöstä sain uusia upeita aarteita mummulaan ja muihin nukkisprojekteihin. Itse tehtyjen juttujen vaihtaminen on minusta aivan tämän harrastuksen parhaita puolia!

Tässäpä sitten vielä kaikki itse lähettämäni joulukalenteripaketit. Nyt kaikki ovat varmasti ehtineet jo pakettinsa avata, ja moni näistä on jo esiteltykin saajien blogeissa.

Virpin Kurjenpolveen Vailille ja Vienolle lähtivät palmikkoneulesukat ja munakori, onhan Vieno innokas kanojen hoitaja.HoO:lle Villa Lumililjaan laitoin pärevakan ja pikkuiset villasukat.Villa Ikuisuusprojektin Marja oli ainoa, jonka kanssa vaihdoin kolme pakettia. Yhdestä Marja avasi neulomani huivin, toisesta pärekorin ja kolmannesta kattilallisen riisipuuroa ja purkillisen suolakurkkuja.Marjatan taloon laitoin tuohisen korin, ja prinsessan huone oli mielessä jalokivikorua ja kristallipulloa askarrellessa.Kouvolan suunnalle lähti useampia paketteja. Lissun ihastuttavaan tyyliin ajattelin sopivan viikatun neulepuseron ja hajuvesipullon, jotka löytyivät yhdestä paketista, ja pellavaisen korin appelsiineineen.Marcelle sai minulta kynttiläkruunun, johon voi halutessaan vetää myös sähköt, sekä pienet valkoiset palmikkoneulesukat. (Näitä ei sitten millään saanut kuvattua samalla kertaa eikä valkoisia sukkia oikein edes yksinään...)
Kaisan noitamökkiin tein sudenkorento- ja sammakkotyynyt, ja toiseen Kaisan pakettiin laitoin tekemäni kaktuksen.Taiju sai kartaston Barton Cottagea silmällä pitäen (ajattelin ensin paketoida sen varustettuna viestillä "to Margaret from Edward" ;) sekä harmaaksi käsitellyn puulaatikon ja hieman vinksahtaneen kaktuksen kukkakauppaansa.Naapurini Susanna avasi paketeistaan hartiahuivin Estherille sekä vieläkin vinksahtaneemman kaktuksen, joka vain odottaa tilaisuuttaan rojahtaa pöydän reunalta alas.Tillikan Tiinan tonttumökkiin tein tuohivirsut, ja toisesta paketista tontut saivat pöytäänsä kulhollisen riisipuuroa, suolakurkkuja ja metallisen kannun.Yhden paketin vaihtoja tein kolme. Nasun pakettiin laitoin kaksi valkoista koria,Tiinan pakettiin villasukat,ja Maisa löysi omastaan päreistä punotun puunkantotelineen.Vielä kerran kiitokset mukavasta vaihdosta ja oikein rauhallista ja tunnelmallista joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti