Tausta

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Joulukuun ekat päivät

Meillä on tänä vuonna joulukalenterivaihto Hannan ja Annan kanssa. Vaihdoimme aina 12 pakettia päittäin, joten joka toinen päivä minulla on avattavana Hannan ja joka toinen päivä Annan paketti. Joulukalenteri on kyllä niin parasta joulukuussa ja melkeinpä yksi kivoimmista asioista koko tässä harrastuksessa minun mielestäni. <3

Ensimmäisestä paketista sain Hannan koukkuamalla tekemän hihattimen, jonka nappasi heti päälleen mun uusin ihastukseni, Taru Astikaisen tekemä ihana Jolene-nukke, meillä tuttavallisesti Helene. Neitokaiselle piti vähän yrittää laatia muutakin vaatetta päälle valokuvaa varten, mutta hame on auki takaa eikä kyllä menekään kiinni, sen verran muodokas typykkä on kyseessä. Noh, hätä keinot keksii. :)Toisesta paketista löytyi Annan tekemät suloiset tonttu-ukkelit sekä kaunis, pehmeäsävyinen matto. Mallailin jo mummulan eteiseen, se sopisi sinnekin hyvin, mutta ans kattoo ny mihin päätyy...

 


Minä annoin ekoissa paketeissa tytöille itse neulomani sukat. Omat juttuni kuvasin kaikki kertapläjäyksellä, joten esittelen ne sitten ihan lopuksi, mutta Annan ja Hannan blogeista löytyy kuvia.

Jee, huomenna lisää. :)

5 kommenttia:

 1. Toi Helene on kyllä aika ihana ja ketkäs siellä taustalla ovatkaan kuhertelemassa? :) Tulipa tuosta tähdestäkin tosi kiva noin kaksivärisenä. Kiitos vielä piristävästä vierailusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olga ja Alex ne siellä, mutta jälkimmäisellä ei oo housuja ja päällä vain vaarin villatakki, joten ei heistä vielä sen enempää. :D Kiitos itsellesi, teillä käynti oli ihana joulukauden avaus. :)

   Poista
  2. Hih! No mutta täydestä menee näin ovelasti kuvattuna. Kyllä on Alex vaan edelleen niiiiin ihana. :)

   Poista
  3. Niin se kyllä on... odotas vaan kun saa vaatteet päälleen ja flyygelin alleen. ;)

   Poista