Tausta

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

13.-16. joulukuuta

Tässä taas viime päivien aamun sulostuttajia. <3

13. päivä kuorin Hannan paketista kauniin makrameesolmeillun vyön, jota Olga tässä esittelee. Tää sopii ihan täydellisesti paitaan, jota olen Olgalle suunnitellut tekeväni ohuesta vihreästä silkistä sitten joskus kun ehdin. Vyö oli pakattu tuommoiseen ihanaan pieneen alumiinipurkkiin, tää on ihan selvästi joku vaarin valokuvaustarvikkeiden säilytyspurkki tai muu semmoinen ja päätyy tuonne meidän pimiöön.
14. päivän paketista löysin kolme Annan tekemää ihanaa paperirasiaa. Päätyvät Olgan kirjoituspöydän alle tai päälle säilytysrasioiksi. Rasiat oli pakattu laatikkoon kangassuikaleiden sekaan, niistä en nyt napannut kuvaa, mutta inspiraation kipinä syttyi heti - kyllähän minäkin haluan  näistä kokeilla yhtä ja toista...15. päivän Hannan paketissa oli söpönen puutarhatuoli, jossa on rautalankarunko ja kangaspäällinen. Niin hyvä istuakin, tuumaa Olga. Minä olen näitä ihastellut jo monta kertaa, nytpä mulla on ihan oma. <3Tänä aamuna avasin Annan paketista ihanan pienen kuusen ja pätkän jääpuikkokoristenauhaa. Sekin on kyllä aika inspiroivaa, mihinkähän sommitelmaan sitä laittelis. Kuvasta tuli kyllä huono, Hannan blogista näkyy paremmin.Itse paketoin 13.-14. päivän paketteihin tytöille paperista tehdyt lampunvarjostimet. Paperi on ystäväni minulle jo kauan sitten Japanista tuliaisiksi tuomaa origamipaperia, joka on ihanan värikästä. Kuvassa näkyy myös nuo aiemmin antamani korit vähän paremmin.


 
15.-16. päivän paketeissa oli rautalangasta, pienistä siemenhelmistä ja kynsilakasta tekemäni sudenkorennot. Melko värkkäystä tämä oli näiden kanssa, mutta hitsi miten hauskaa! Herra Mäyrän puutarhassa taitaa asua aika paljon erilaisia hyönteisiä, luulen. ;) Kuvassa myös Annalle mennyt keittiöjakkara.Ei enää montaa työpäivää. Lujille ottaa tämä joulun alus kaikkine kiireineen. Onneksi on joulukalenteri piristämässä aamuja.

5 kommenttia:

 1. Nuo sudenkorennot ovat ihan käsittämättömiä eikä niiden pienuutta ja hentoutta kuvista tajua, kiitos vielä. Pimiö kuulostaa tosi hauskalta miniprojektilta, pitääpä selailla blogiasi, jos löytäisin siitä lisää juttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimiö on tuolla mummulan vintin nurkassa, siitä on vähän kuvia täällä: http://miniasiat.blogspot.fi/2013/08/vintilla-eli-ullakolla.html
   Sillä on esikuva oikeassa elämässä, vaarini nimittäin rakensi pimiön makuuhuoneen vaatekomeroon ja kehitti + vedosti siellä itse valokuvansa.

   Poista
 2. Kylläpä on tutun näköisiä korentoja. Lähes samanlainen on tarttunut kärhötelineeseeni 1:1 koossa. Väritkin menevät yksi yhteen. Ihania asioita joulun odotusta juhlistamaan.

  VastaaPoista
 3. Tuo alumiinipurkki on aivan selvästi filmienkehityspurkki. Täytyy vielä tarkistaa asian paremmin muistavalta osapuolelta, mutta mun mielestä ne oli juuri tuollaisia (ainakin 1970-luvulla). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilmankos tuli mullekin mieleen, on varmaan selkeitä muistikuvia. ;)

   Poista