Tausta

perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulua, joulua (ja viimeiset kalenteripaketit)

Meidän mummulassa ja alakerran kauppiaan kammarissakin rauhoituttiin joulun viettoon. Aukusti sai seuraa basististamme dr von Hoepschensteinista. Pöydällä on Hannan tekemä kaunis joululiina, joka kuoriutui 21. päivän paketista, tarjolla vähän pikkusuolaista ja Nukkekotiyhdistyksen juhlavuosikonjakkia kyytipojaksi. Hyvin näyttää sedillä juttu luistavan.Yläkerran oven pielessä on juuri kukkaan puhjennut herkkä ja kaunis jouluruusu, jonka sain Annalta jouluaaton kalenteripaketista. Eteisen matolla ovat sen kaverina olleet pirteät pikkujakkarat.
Keittiön pöydällä on kokoelma kauniita keraamisia leikkuulautoja. Nämä olivat Annan 22. päivän paketissa. Taitavat päätyä retroa rakastavan Olgan keittiön seinälle koristeiksi, että pääsevät esille ja oikeuksiinsa. Paketissa oli mukana sopivat kiinnitysnaulatkin.Vladimir on poikennut tuomaan joulutervehdyksen mummulle ja vaarille. Pientä purtavaa on katettu tarjolle olohuoneen pöydälle. Sohvapöydällä on koristeena oikein kuusimetsä, joista nuo oikeanpuoleiset eli kaikista isoin ja pienin olivat Hannan 21. päivän paketissa samoin kuin ihana lumipallo, joka roikkuu kuusessa (siinä on helmikirjailut ja kaikki, uskokaa tai älkää). Ikkunan edessä oleva bonsai on Laimin silmäterä, sen sain Hannalta 23. päivän paketista samoin kuin kauniin violetin, kudotun kaulahuivin, joka on Laimilla kaulassa. Lieköhän hän vähän vilustunut.Kiitos vielä Annalle ja Hannalle ihanista joulukuun aamuista! Sellaisia aarteita on paketeista paljastunut, että tätä joulukuuta muistellaan pitkään hymyssä suin. :)

2 kommenttia:

  1. Kävin katsomassa nämä kuvat vielä ajatuksella läpi ja kyllä ovat ihanat! Tarun nuket ovat käsittämättömän ilmeikkäitä. Laimi Lyydia näyttää hiukan flunssaiselta kuvassaan, vaikka onkin ihan tiptop. :) Teillä on niin kaunista. Tuo mummolan pöydän kirjailtu liina ja kuusen luona oleva ryijy ovat mielettömiä taidonnäytteitä. Teillä on myös hurjan kaunis kuusi. Niin tunnelmallista että vau!

    VastaaPoista
  2. Mukavan tunnelmallinen Joulu :)
    Leikkuulaudat aivan hurmaavia. Niin on tietenkin kaikki muukin.
    Hyvää joulun jatkoa.

    VastaaPoista