Tausta

torstai 10. joulukuuta 2015

7.-10. joulukuuta

Tällä kertaa onkin vähän useamman aamun paketeista kuvia. Ei tahdo bloggaaminen aina iltaisin onnistua, kun kuopus on keksinyt että pitää kiskoa peitto korviin nukkumaan mennessä, ja sinne lämpimän peiton alle on äidinkin aika suloista uinahtaa tuossa iltakahdeksan jälkeen... ;)

7. päivän luukusta paljastui ihana matto, jonka Hanna on tehnyt langasta letittämällä ja sitä yhteen ompelemalla. Kerta kaikkiaan kaunis, niin pehmeä ja taipuisa. Laimi ilmoitti heti, että tämä kuuluu sitten hänelle, jahka talo joskus löytyy.8. päivän aamuna avasin Annan paketista melkoisen pläjäyksen ihanuuksia. Keraaminen pyöreä laatta, just pöytälevyksi sopiva, päätyi tässä mallailtavaksi keittiön pöydän reunalla nököttävään Valkoiseen kahvilaan, mutta Laimi tuolta huutelee, että sekin on sitten hänen... Kangassuikaleista punottu liina suorastaan houkuttelee piknikille tai muuhun kesäpuuhaan, ja lisäksi paketissa oli toinen pöytälevy ja retrohenkinen juliste, joihin Olga teki oitis varauksen.9. päivän luukusta löysin Hannan tekemät ihanat tammenterhokulhot. Olen näitä ihastellut monessa paikassa aiemminkin, niin blogeissa kuin livenä, mutta nytpä mulla on omat. :) Näitä mieluilee meidän miniväestä moni, saa nähdä kuka ne saa...Tämän aamun paketissa oli Annan paketoimana varsinainen retropläjäys ihania kuvia ja jouluisia painokuosisia tekstiilejä. Mitähän kaikkea noista kuvista keksisikään? Joululiinoja tästä ainakin löytyy monelle pöydälle. :)Minä paketoin 7. ja 8. päivälle paperipäällysteisestä rautalangasta ja muovimatonpaloista tekemäni keittiöjakkarat, "emännänjatkeet". Tein ne jo kauan sitten, ja sain vasta myöhemmin käsiini värikkäitä matonpaloja jotka olisivat olleet väriä rakastaville tytöille paljon passelimpia. Vaan onneksi Hannan rakkaus kangassuikaleisiin teki elämästä tässäkin kohden vähän värikkäämpää, kuten voi kurkistaa täältä.

9.-10. päivä tytöt avasivat paketeistaan pienistä siemenhelmistä tehdyt rannekorut ja pienen askartelutehtävän: ohutta elastaanilankaa ja lisää helmiä kaulakorua varten. Anna oli ainakin innostunut pujottelemaan korun jo tänään valmiiksi, saa nähdä koska näemme kuvia hänen blogissaan. :)

Ihanaa, vielä yli puolet jäljellä!

3 kommenttia:

  1. Laimi on kyllä niin hyvä, kun häneltä löytyy asennetta. :) Sulla on ihana kerrosvati tuolla kahvilassa, pitäisi kaivaa joskus rautalangat esiin ja koittaa itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin on joulukalenteri-ihanuuksia menneiltä vuosilta, kuten myös tuo valkoinen pukkijalkapöytä sen alla ja valkoinen lipasto tuolla taka-alalla. :)

      Poista