Tausta

perjantai 24. joulukuuta 2010

Viimeiset joulukalenteripaketit

Tämä on kyllä ollut kaikkien aikojen joulukuu, kiitos siitä ihanille vaihtokavereilleni Lotelle ja Marjatalle. Olette kyllä huippuja! Mutta niin vaan kaikki hauska loppuu aikanaan. Tässäpä viimeisten neljän päivän paketit nähtäville.


21. päivänä avasin Marjatan paketin, jossa oli kaunis joulukuusikoriste.
Seuraavan päivän Loten paketista kuorin jo toisen parin ihania luistimia, tällä kertaa miehille. Vaarikin siis pääsee nauttimaan talvisäistä. :)
23. päivänä aukaisin vuorostaan taas Marjatan paketin, jossa oli aivan mainio keppiheppa! Pikku Martin joulumieli kohosi heti pilviin. ;)Tänään aattoaamuna Loten paketista sain aivan ihanat, vanhanaikaiset sukset siteineen ja kaikkineen. Täällä pohjoisessa onkin mainiot hiihtokelit, kun vaihteeksi saamme nauttia leudoista talvisäistä.Minä lähetin tytöille toiseksi viimeisessä paketissa Venne Colcoton -langasta neulomani pitsisukat, samanlaiset kummallekin.Viimeiseen pakettiin käärin kummallekin täikampakangaspuilla neulotut huivit, Lotelle vaaleasävyisen ja Marjatalle sinisävyisen. Suunnittelin värit niin, että ne sopivat yhteen aiemmin antamieni sormikkaiden kanssa.Kiitos tuhannesti teille kummallekin, tytöt - olen saanut teiltä ihania ja niin ajateltuja lahjoja, että olen ihan onnesta mykkyrällä. :) Oikein hyvää ja rauhallista joulua teille kummallekin sekä samalla kaikille blogivierailijoille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti