Tausta

torstai 2. joulukuuta 2010

Se on sitten joulukuu!

Meillä täällä Ivalossa aurinko laskee huomenna viimeisen kerran noin kuuteen viikkoon, mikä tarkoittaa samalla viimeistä auringonnousua. Onneksi kaamoksen kanssa samaan aikaan alkoi joulukuu ja joulukalenteri. Ihmeesti helpottaa aamuista heräämistä pimeän keskelle, kun pääsee penkomaan tätä ihanaa kulhollista pikkupaketteja. :)



Minä tein tänä vuonna joulukalenterivaihdon Loten ja Marjatan kanssa siten, että vaihdoin 12 pakettia kummankin kanssa. Pakettipäivityksiä on siis luvassa joka toinen päivä, niin ehdimme kukin tahoillamme avata aina toistemme samanlaiset paketit.

1.12. avasin Loten paketin, josta löysin ihanan kaarisahan, polttopuunipun sekä koivuhalosta tehdyn kynttilänjalan. Suloisia ja ihanan suomalaisia juttuja!



2.12. avasin Marjatan paketista kauniin ranskalaistyylisen puukorin sekä siihen poimittuja tuoreita sitruunoita. Minulla on ollut jo pitkään haaveissani provencelaistyylisen pikkumökin rakentaminen, ja tästä sain taas uutta kimmoketta. Nuo sitruunat suorastaan tuoksuvat Provencelta!



Minä lähetin ensimmäiseksi lahjaksi Lotelle ja Marjatalle pikkuruiset suurennuslasit, jotka on tehty cd-asemasta puretuista optisista linsseistä, niinpä ne suurentavat aivan oikeasti. Kiitokset isälle materiaalihankinnasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti