Tausta

tiistai 14. joulukuuta 2010

13. ja 14. joulukuuta

Joulukalenteri on taas tarjonnut iloisia aamuja muuten melko uuvuttavaan viikon aloitukseen. Mihinkähän minä joutuisin täällä kaamoksen ja työkiireiden keskellä ilman teitä, ihanat naiset? :)

Eilisaamuna sain Lotelta maailman söpöimmän pikkukorin sekä ihanan Nalle Puh -kirjan. Tiedättehän kertomukset, joissa Puh juuttuu Kanin oveen ja Tikru tulee Puolen Hehtaarin Metsään? Ne tuosta kirjasta voi lukea ihan oikeasti. :D



Tänä aamuna avasin Marjatan talon isosta paketista varsinaisen materiaalipläjäyksen. Isoja spaatteleita (nuo on takuulla tehty suurisuisille ihmisille!), kahta kaunista kangasta, kolme ihanaa kuvatarraa, pikkuruisia hopeahelmiä ja jotain tuollaista kuitua. Viimeisin on aivan loistavaa linnunpesämateriaalia, ja sellainen onkin ollut suunnitelmissa puutarhaan, joten tuli enemmän kuin tarpeeseen, ja muutkin materiaalit pistivät jo mielikuvituksen liikkeelle. Kiitos Marjatta!



Minä paketoin näille päiville Wooperin tekemät kulhot sekä Amerikan tuliaisina löytämäni valurautapannut. Molemmat tytöt ovat niin taitavia massojen kanssa, että näille varmaan löytyy käyttöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti