Tausta

lauantai 18. joulukuuta 2010

15.-18. joulukuuta

On pitänyt kiirettä enkä toissapäivänä ehtinyt lainkaan blogia päivittämään, joten tässäpä edellisten neljän päivän paketit. Lienette kyllä ensimmäiset ihanuudet jo nähneetkin Loten ja Marjatan blogeissa, mutta ei siinä kaikki... ;)

15. päivä avasin Loten paketin, josta paljastui ihana vanha ikkunanpoka. Siis tuossa on ne avaimenreiät, metallivahvikkeet ja kaikki! :D Seuraavan päivän Marjatan paketista löysin puolestaan kymmenen virkattua, herkkää ja kaunista lumihiutaletta. Joulukuuseen luultavasti menevät, tai sitten ikkunaan. Tässä vähän mallailua valokuvassa...Minä pistin 15/16 päivien pakettiin kaikenlaista kasviaskartelumateriaalia. Sitä onkin tullut hamstrattua enemmän kuin tarpeeksi puutarhaprojektia varten. Kuvia näette Loten ja Marjatan blogeista, minä kun unohdin kuvata nuo materiaalipakettini.

Eilen aukaisin Loten ison paketin. Lotella oli ollut materiaalipäivä, ja ihana olikin - upeita laserleikattuja koristeita esimerkiksi taulunkehyksiksi, mieletön määrä erilaisia helmihattuja vaikka mihin tarkoitukseen, sekä hamppulankaa, aivan loistavaa punontaan. Tästäköhän se edellisen postauksen korikin syntyi?Tänä aamuna avasin sitten Marjatan paketista jotain aivan käsittämättömän söpöä: pikkuruisen maalatun peltirasian oikeaa peltiä, jossa on sisällä pienenpieniä puuvärejä, pyyhekumeja ja vahaliituja. :D Kiitos kiitos kiitos - minulla on ollut värikynien teko mielessäni, mutta tämä on upeampi kuin itse olisin ikinä saanut aikaiseksi.Minä laitoin Lotelle ja Marjatalle viimeisimpään pakettiin sakset, jotka oikeasti avautuvat ja sulkeutuvat (terveisiä NYC:stä, tytöt) sekä näpertämäni neulatyynyn. Toivottavasti neulojen nupit ovat pysyneet pakkauksessa paikoillaan - mukana on myös muutamia varanuppeja siltä varalta, että eivät...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti