Tausta

sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Markkinahumussa


Terveisiä Vanhalta. Vilinää vilskettä oli taas melkoisesti, mutta nopeat nappaavat parhaat päältä... vai miten se nyt sitten meneekään. :)


Lähdin markkinoille hakemaan Herra Mäyrää kotiin Hannan luota. Hänestä tulee puutarhuri, jahka salaisessa puutarhassani on joskus jotain hoideltavaa. Tarkoitus oli myös löytää mummulan kustavilaiseen kamariin Christian Lundqvistin päästävedettävä sänky. Nämä olivatkin aivan ensimmäiset ostokset ja hankittu jo noin klo 10.05. ;) (Edit: Herra Mäyrästä vielä hieman paremmat kuvat. Hitsi kuinka hankalaa on valokuvata mustavalkoista karvaotusta...)


 


  


Arvelin, etten ehkä voisi vastustaa kiusausta Larissan maljakoiden äärellä, mutta valinnan vaikeus oli liian suuri, joten päädyin tyttöpatsaaseen ja kukkaruukkuun. Ensimmäinen menee mummulaan, jälkimmäisen saa todennäköisesti Herra Mäyrä. Nasun ihanuuksista valitsin soikean pikkuliinan joka passaa vaikka tarjottimelle. 


Doloreksen Krizzeltä löysin näperrettävää: kukkapylvään, kirjahyllykön sekä upean syksyisen tyyny-kirjontakitin. Noin tiheää en ole koskaan tehnyt, mutta haastetta pitää olla... ;) 


Tässä vaiheessa luulin olevani tyytyväinen, mutta sitten eksyin Tillikan pöytään poistolaarille. Ja kukas se siellä olikaan, ellei naapurin Toivon ja (teille vielä tuntemattoman) vaimonsa Hilma Ilonan poika aivan orporaukkana. Huuteli perään niin että oli pakko palata hakemaan hänet. Perheen yhdistäminen on niin jalo teko, että omatunto ei lainkaan kolkuttele rahanmenon vuoksi. Eikö olekin aivan ilmiselvä yhdennäköisyys?! 


Pojalla ei ole vielä nimeä, mielessä on kyllä muutamia vaihtoehtoja, mutta harkitsen vielä niiden välillä. Heittäkäähän tekin ilmoille ehdotuksia 40-luvulla syntyneen maalaispojan nimeksi, niin katsotaan mikä pojasta tulee. :)


 


Greetings from a dollhouse fair in Helsinki. I ordered Mr Badger from Hanna and picked him home today. He's going to be the gardener at my secret garden. The bed, the furniture and pillow kits, the girl figure and the crotcheted lace tablecloth are for grandma and grandpa, Mr Badger might have the flower pot. I also found Toivo's and Hilma Ilona's son alone in the big city and brought him home. Such a happy family they have. ;)


Mr Badger is made by Hanna, the bed by Christian Lundqvist, the girl figure and flower pot by Larissa and the tablecloth by Nasu. The kits are from Dolores. Toivo and Hilma Ilona (the husband and the wife) are bought earlier from Tillikka, and their son is also made by Tiina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti