Tausta

maanantai 9. marraskuuta 2009

Kerran vielä, pojat...


Joku ehkä muistaa viimevuotisen joulukuusiprojektini. No, oikeassa elämässähän kuusen hankkiminen on jokavuotinen projekti, joten tehdään siitä nukkekodissakin sellainen... ;)


Vakavasti puhuen (huono ilmaus nukkekotiyhteyksissä käytettäväksi mutten parempaakaan keksi), pitihän mummulaankin saada jouluksi kuusi, kun kerran Aukustillakin on. Saimme Lotelta viime vuonna havumateriaalia, jota aloin väännellä kuusen malliseksi tässä pari päivää takaperin. Huomattavasti kätevämpää ja nopeampaa kuin viimevuotinen puuha, joten lopputulos on jo esiteltävissä, vaikka koristeita pitääkin tehdä vielä paljon lisää. Vähän tukevampikin tästä tuli kuin edellisestä, ja ihan passelin korkuinen mummulaan - vaari ylettynee kiinnittämään latvatähden ilman tikkaita. Turvallisuus ennen kaikkea. ;)


  


Toinen eilisen sunnuntain tuotos on pitkään ja hartaudella harkittu juttu, jota viimein uskalsin lähteä kokeilemaan kerättyäni ensin rohkeutta ja tarpeellisia osia vähän sieltä sun täältä. Lopputulos on enkelikello, joka on saatavilla olevien osien vuoksi vähän liian iso oikeaan mittakaavaan nähden, mutta mielestäni sitäkin komeampi, ja uskokaa tai älkää - nuo enkelit ihan oikeasti pyörivät. :D Materiaalina Auliinalta saadut enkelihahmot (kiitos!), ohut metallilevy, paljetti, kullanvärisellä ja valkoisella maalilla maalatut cocktailtikut, Tukholman markkinoilta löydetty kolmihaarainen metalliosa, pikkuinen hammaslääkärin kumirenksu (pitää edellämainitun paikoillaan niin että se silti pyörii), kullanvärinen metallilanka, haaraniitit, "reiänreunat" vai miksi noita kynttilänjalkana toimivia paperiniittejä kutsutaan (kiitos niistä Susannalle) sekä metallinen nappi. Viimeksimainittu on muuten erinomainen alusta, sillä systeemi ei hevin keikkaa.


  


Tiedoksi vielä kaikille joulukalenteripakettien vaihtajille, että olin kerrankin ajoissa: pakettinne lähtivät postikustin mukaan tänään, joten saattavat olla perillä jo huomenna ja toivottavasti ehjinä... Minua jännittää aika lailla - toivottavasti sain tehtyä mieleisiä ja sopivia lahjoja jokaiselle. Nyt sitten vain paketteja odotellessa... :D


Yesterday's projects were a Christmas tree and an Angel Bell for grandma and grandpa. I'm quite happy with the results, the bell could be a bit smaller, though, but maybe the next one... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti