Tausta

sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Joulun odotusta


Mummu, vaari ja Aukusti lähtivät maalle pakoon kaupungin joulutohinaa. Aila kutsui heidät jälleen lomanviettoon, eivätkä he panneet lainkaan pahakseen.


Aukusti leipoo pipareita ja Nalle -koira ojentelee etutassuaan ja yrittää kurkotella hyvien tuoksujen perään. Hellan reunalla on jo pellillinen pipareita valmiina.
 


Mummulassa ollaan jo ihan aattotunnelmissa. Mummu ja vaari kuuntelevat radiota, mahtaako sieltä tulla jo joulurauhan julistus? Enkelikello, kukkakori ja jouluinen amaryllis on laitettu olohuoneeseen joulutunnelmaa luomaan, pöytään on katettu jouluruokia ja sarjapöydälle jälkiruokakahveja varten tortut ja joulukakku.
 


 


Näytillä on myös lyhtyyn rakennettu jouluasuun puettu huvimaja. Liekö joulupukin taukotupa reissujensa välillä. ;) 


Ailan joulupuoti on auki 1.12.- 17.12. Rahikkalan tilalla Keuruun Ampialan kylällä, ja meidän nukkekotiväkemme on siellä näytillä. Paikka on sama, missä oli heinäkuussa Rauta-aika -näyttely, jossa mummu, vaari ja Aukusti viettivät kesälomaansa. Käykäähän kurkistamassa, jos ajatte ohi joulukuussa!


Aukusti, grandma and grandpa got an invitation to celebrate the holidays at Aila's Christmas Shop. They'll be there 1.12.-17.12. and are looking forward to having visitors, so drop by if you happen to be around. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti