Tausta

maanantai 23. marraskuuta 2009

Laatoittajat kävivät viimein


Mummulassa on odotettu ja odotettu kylpyhuoneen lattian laatoittajia viime kesästä asti. Nyt he viimein kävivät, ja onneksi mummu ja vaari ovat lopputulokseen varsin tyytyväisiä - kylpyhuoneeseen saatiin aivan sellaiset tiilenpunaiset kuusikulmaiset laatat kuin toivottiinkin. Hyvää kannatti odottaa, tuumaa vaari. 


Peilikin on upouusi, ja sen hyllylle saa mukavasti kylpyhuoneen tarvikkeet. 


Kylpyhuone on myös mummun pyykkihuollon tyyssija. 


Lattia on yksimillistä mainospahvia, jonka leikkasin paloiksi, liimasin vanerille, maalasin kolmeen kertaan, lakkasin kahteen kertaan ja lopuksi saumasin akryylein sävytetyllä saumauslaastilla. Aito 50-luvun pallovalaisin löytyi Ikean joulutarvikeosastolta, ja sähköistyksen hoiti isä ammattitaitoisesti. Peilihylly puolestaan on leikattavaa peiliä, pahvia, alumiini- ja kuparilankaa sekä cd-kotelon muovia.


Vielä kylppäristä puuttuu ainakin naulakko pyyhkeineen, vessapaperiarkit sekä pyykinkuivausteline ammeen yläpuolelta. Toiselle valaisimellekin on paikka katossa, jos inspiraatio iskee.


Kierros mummulan huoneissa jatkuu tässä joulua odotellessa - seuraavaksi pääsette kurkistamaan makuuhuoneeseen.


Please have a look to grandma's and grandpa's bathroom. The floor is most fashionable 50's style and so is the lamp - designed by Ikea, by the way. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti