Tausta

keskiviikko 26. elokuuta 2009

Rekvisiittaa mummulaan


Kesän aikana olen keskittynyt aika lailla talon ja kaupan rakennukseen, ja muu minituotanto on jäänyt vähemmälle. Viime aikoina on kuitenkin syntynyt taas muutama pieni juttu mummulaan. Oikealla vaarilla oli perhoskokoelma työhuoneen seinällä, joten mummulaankin piti saada sellainen. Tulostin perhosten kuvat ohuelle valokuvapaperille, leikkelin irti ja liimasin keskeltä pienellä liimatipalla pahville. Päällä oleva lasi on piirtoheitinkalvoa ja kehykset 3x5 mm:n mäntyrimaa kastanjanvärisellä petsilakalla petsattuna. 


Lisäksi erään työpäivän päätteeksi syntyi pirunnyrkki vaarin tekemän pirunnyrkin mallin mukaan. Materiaalina tässä 2x2 mm:n mäntyrima, johon viilasin, veistelin ja talttasin sopivat kolot niin, että tämä on ihan oikeasti koottava malli - kokeilkoon kasaamista kuka uskaltaa. ;) Onneksi viimeinen palikka istuu koloonsa suhteellisen napakasti, joten ei tämä ihan itsestään hajoa. 


Tässä vielä pieni maistiainen kirjaston sisustuksesta jossa nuo yllä olevat näkyvät ainakin osittain kirjan takaa... en malta olla laittamatta, vaikka mummu ja vaari eivät virallisesti ole edes muuttaneet vielä, ja sitä paitsi kuvakin on aika huono ja tuo toinen reuna ihan ylivalottunut. Käsivaralla kuuden sekunnin valotusajalla ei ole ihan helppo kuvata... *seliseli* 


My grandpa's butterfly collection and a wooden problem toy made by him miniaturized by me. You can also have a peak to the library, although grandma and grandpa haven't officially even moved in yet... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti