Tausta

lauantai 15. elokuuta 2009

Haaste ja tunnustus


Kesä on mennyt aika harvakseltaan blogatessa, vaikkakin sitten sitäkin isompia kuvapläjäyksiä kerrallaan. Tuijalta ja Oskarilta sekä Jaanalta olemme kuitenkin jo aikoja sitten saaneet haasteen, joka on jäänyt ottamatta vastaan. Kyseessähän on siis neljännen kansion neljäs valokuva, joka lienee monelle jo tuttu juttu.


Meillä vaihtoehtoja riittää, koska bloggaajiakin on kaksi ja tietokoneita vielä useampia, joten hieman sattumanvaraiseksi jäi tämä tehtävä, mutta koska ensimmäiseksi sattui kohdalle tältä kesältä oleva mukava näpsäys, esiteltäköön se tässä, vaikkei nyt varsinaisesti miniblogiin kuulukaan. Kuva on otettu aurinkoisena sunnuntai-iltapäivänä Hangon satamassa terassilla ruokaa odotellessa. Ihan oli olo kuin ulkomailla, eikä tuon pidemmälle tarvinnut matkustaa! 


Susanne puolestaan antoi meille aivan mahtavan herkullisen tunnustuksen. Kiitämme suuresti ja mitä nöyrimmästi - on kiva huomata, että blogissamme viihdytään. 


Molemmat jutut jätämme nyt jakamatta eteenpäin, koska nämä ovat jo kovasti maailmaa kiertäneet ja nähneet ilman meidän apuammekin. Kiitokset kuitenkin vielä!P.S. Aukusti oli varsin ylpeä eilen nähdessään kuvansa Nukkekoti-lehden kannessa. Varsinainen kansikuvapoika tuo kauppiaamme - huomatkaa paljaat varpaat... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti