Tausta

perjantai 12. kesäkuuta 2009

Kirjansidontaa


Tiistaina minäkin pääsin minikerhoilemaan, kun vietän kesän ainoaa lomaviikkoani. Tuloksena oli valokuva-albumi sekä vaarin kasvio. 


Valokuvat ovat muuten oikeita vaarin ottamia valokuvia, mutta tässä yhdessä vaari näkyy itse vasemmalla joten kuvan lienee napannut isäni. Kuvassa on lisäksi mummu etuoikealla sekä isomummu (vaarin äiti) pöydän takana, keinussa istumme minä ja äiti. :) Kasvit puolestaan löysin pihan hiekkakäytävien reunoilta - lajintunnistus on tuossa koossa hieman epävarmaa, mutta olen melko varma että ensimmäinen on pihasauniota ja jälkimmäinen kissankellon taimi.


Kasviosta kiitos Marjalle, jonka idea alunperin oli. Kun ei arpaonni suosinut (harmittaa vieläkin... ;) piti tarttua itse toimeen. :)


Olen puuhannut lomaviikolla ahkerasti sekä käsitöitä että kuvankäsittelyä ja opiskellut yhden itselleni ihan uuden tekniikankin, kävin nimittäin eilen ystäväni luona opettelemassa nypläystä! Mitään muuta valmista julkaisukelpoista ei ole kuitenkaan syntynyt, joten palataan niihin myöhemmin...


In Tuesday's mini-club we made books. I made a photo album and a herbarium for grandpa. The plants are picked from our yard and the photos are taken by the real grandpa except for this one, where he is himself on the left and grandma on the right.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti