Tausta

sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Lihatiski


Lähdin tänään päiväkävelylle, kun vähän matkan päässä kotoa äkkäsin, että tiellä lojui aimo kasa jäämurskaa Aukustin kaupan liha- ja kalatiskiin! Joku huligaani oli särkenyt naapurustossa autosta ikkunat, ja siinä sitä nyt oli mitä olin etsinyt - juuri oikean kokoisia ja näköisiä lasinpaloja. Aurinkoinen sää oli ajanut liikkeelle runsaasti ulkoilijoita, joten ajattelin ensin hiipiä uudelleen paikalle illan hämärissä, mutta sitten huolestuin - mitä jos naapuri saa päähänsä siivota talonsa ulkopuolella juuri tänään ja minä jään ilman jäitä? Siispä ei kun kaivamaan esille nenäliina, kyykistymään lasimurskakasalle muka solmimaan kengännauhoja, ja sitten mätettiin paljain käsin lasinpaloja nenäliinan päälle ja tungettiin mytty lopuksi taskuun. Kukaan ei ehkä nähnyt... :D


Löytöni inspiroimana väsäsin kotona sitten sen lopun lihatiskin jäämurskan alle. Allas on pieni muovirasia jonka päällystin foliolla, muu systeemi koostuu jäätelö- ja kahvitikuista, ohuesta mäntyrimasta sekä Eurominin sorvauksista. 


Seuraavassa kuvassa jää näkyy vielä paremmin. En suosittele kenellekään autonikkunoiden tai bussipysäkin lasien särkemistä, mutta tämä on kyllä mainiota ainetta! Ei juuri edes muodosta teräviä säröjä, olen joutunut nyppimään käsistäni vain muutamia. ;)Lihat on kyllä tuolla lailla epähygoonisesti suoraan jäiden päällä - pyydän anteeksi, mutta rekvisiittavarastoni on hieman puutteellinen. Oikeasti kaupassa pidetään tarkempaa huolta elintarvikehygieniasta, vaikka 50-lukua eletäänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti