Tausta

lauantai 19. maaliskuuta 2016

Vladimir ja Aukusti - Verkarannan julkkikset

Vladimir ja Aukusti ovat syöneet Verkarannassa blinejä kohta kuukauden. Eikä turhaan, he ovat tehneet vaikutuksen. Radio Moreenin toimittaja kävi nimittäin tekemässä juttua Verkarannan nukkekotinäyttelystä. Hän tutustui ensin näyttelyyn itsekseen. Nuori miestoimittaja oli innostunut näkemästään ja meillähän oli sitten oikein mukava juttutuokio. Nauhalle kertyneestä 15 minuutin aineistosta toimittaja koosti 3 minuutin ohjelman. Se tuli radiosta perjantaina 11.3. Radio Moreenista. Koska Radio Moreenin kuuluvuusalue on vain noin 50 km Tampereelta, on mukavaa, että ohjelmaa voi kuunnella myös netistä. Linkki tässä http://radio.uta.fi/hyva-tarina-herattaa-nukkekodin-henkiin/
Huomenna lauantaina 19.3. on näyttelyn viimeinen aukiolopäivä ja sunnuntaina meidän väki palaa Tampereelta kotiin. Saa nähdä kauanko viihtyvät kotona. Kovasti on kyselty kyläilemään useampaankin paikkaan. ;)

4 kommenttia:

  1. Olipa kiva haastattelu. Kiitos siitä!😊

    VastaaPoista
  2. Oli mukava kun pystyi kuunnella täältä. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
  3. Olipas hyvä haastattelu! Kuuntelin sen vasta tänään 16.6., kun muistin, että minulta on se jäänyt kuuntelematta. Tämä tuli mieleeni, kun näin Sinut, Maija, television alueuutissa tänään kutomassa räsymattoa Keuruulla. Sekin oli kiva pätkä. Tunnistin Sinut, vaikka en Sinua livenä ole koskaan nähnytkään ja sitten, kun nimesi ilmestyi ruutuun,asia vahvistui.

    VastaaPoista