Tausta

tiistai 19. tammikuuta 2016

Lisää huonekaluja ja vähän vieraitakin

Viikonloppuna tuli tehtyä taas monenlaista juttua Olgan ja Alexin yksiötä varten. Ihan kaikkea ei tullut kuvattuakaan, mutta tässä jotain.

Helene, pariskunnan ystävä ja laulajatar (hän on sopraano ja vähän diiva, tietenkin), sai ylleen vaatteet. Paidan neuloin, nahkahame on hanskan peukalosta tehty. Vetoketju edessä on kynsikoru.Sohvan runkona toimii Creme Bonjour -tuorejuustopurkki. Päällinen on samaa oranssia samettia kuin kotonamme olevissa 1:1-tyynyissä.


Koeistuntaa...


Neitokaiset rupattelevat.Keittiöön tein String-hyllyn. Runko on Malmströmin Marialta ostettua kukkiensidontalankaa, sopivan paksua ja pehmeää + valmiiksi mustaa, ja hyllyt Biltema-tikkua. Pikaliimaa meni puoli pulloa ja hermot venyivät ainakin puoli kilometriä, mutta jospa tuo nyt koossa pysyisi... Vanerituolit olen tehnyt syksyllä Keuruun kurssilla Marian opastuksella. Pitäisi ne vielä käsitellä jollakin sopivalla aineella, ehkä tiikki olisi oikea sävy?Eteiseen valmistui komero, joka on oikeasti vain seinä + ovet. Vähän raollaan olevan oven takaa väritin tussilla harmaaksi, hyvin toimii. Tuonne taakse meinaan piilottaa valaistuksen paristokotelon. Tein myös eteiseen naulakon, mutta siitä ei ole kuvaa, enkä aio tyhjänä kuvatakaan, sen verran vino siitä tuli... ;)Näiden lisäksi tein perheelle viisi ateriaa päivässä, pesin pyykkikorin melkein tyhjäksi ja siivosinkin huushollin pintapuolisesti. Lasten kanssa ehdittiin vähän ulkoilla ja leikkiäkin viikonloppuun mahtui. Sohvalla sen sijaan en paljon tainnut istahtaa... ;)

6 kommenttia:

 1. Puuhakas viikonloppu! :) Tuo hanskasta tehty nahkahame on hieno! Ja oranssi sohva näyttää siltä että siinä on mukava istua.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuosta sohvasta ja string-hyllystä tuli! :)

  VastaaPoista
 3. Vau, ihana eteinen, niin aito! Huh, hieman on creme bonjour -purkki muuttanut ulkomuotoa :-D

  VastaaPoista
 4. Hienot vaatteet neidoilla ja tuo sohva on kyllä upea! Ei voisi uskoa, että kankaan alla piilee muovipurkki! Sohvan väri on myös todella mieleiseni.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kaikki. :) Jotenkin tykkään kamalasti tästä sinun kerrostaloprojektistasi. Siinä on hyvä imu, elävyyttä.

  VastaaPoista
 6. Olgan ja Alexin yksiö näyttää jo kovin valmiilta. Tuo Helenen hame on hyvin keksitty ja kivan näköinen.

  VastaaPoista