Tausta

tiistai 20. marraskuuta 2012

Nukke- ja nallemarkkinoilla

Kuten moni muu, minäkin kävin sunnuntaina Nukke- ja nallemarkkinoilla. Olipa taas ihania juttuja myynnissä! Siinä ei kauaa nokka tuhissut kun reissua varten varatut rahat oli käytetty. Paljon kaikenlaista oli sitten saaliinakin.

Christian Lundqvistin pöydästä ostin ihanan vihreän tuolin, uniikkitavaroita myyvältä rouvalta (nyt en muista nimeä) tuon ihanan ruukun ja Sirpa ja Johanna Järvenpään pöydästä kasan nahkapäällysteisiä kirjoja Dr von Hoepschensteinille.Sirpalta ja Johannalta on myös nypläystyyny ja kaunis, kirjottu tyyny. Minulla on itselläni haaveena opetella nypläämään, mutta mummu ehti näköjään ensin. :) Mirka Salosen pöytään jäi vielä vaikka mitä ihanaa, mutta mukaan lähti tämä kipsinen hirvitaulu, joka itsestään selvästi kuuluu mummulan seinälle.Jutta eli Mrs Who oli tehnyt markkinoille supersuloisia yleiskoneita ja vatkaimia. Niitä ilman jäin, mutta mummulan väki sai keittiövaa'an ja kauniin turkoosin Aalto-vaasin. Metallisia sisustustauluja suunnittelen valkoiseen kahvilaan, jos suinkin sopivat sinne.Mirja Happy Little Muffinista oli tehnyt vaikka mitä herkkuja myyntiin. Mummulan väki sai perunalaatikon ja jouluisia päärynöitä. Macaronet päätyvät pikkukahvilaan.Mrs Whon pöydästä on myös upea penkki mummulan etukuistille. Penkillä tasapainottelee Merosen Hannan tekemä pikku orava, joka muuttaa kiikkumaan Herra Mäyrän kasvihuoneeseen, jahka mäyräherra kotiutuu Sellon kirjastosta näyttelystä.Hannan pöydästä löysin myös ihanaa mökkirakukeramiikkaa. Näille ei ole vielä paikkaa mietittynä, mutta sellainen löytyy kyllä varmasti.Viimeisillä pennosilla ostin vielä muutamaa ihanaa kangasta, varastothan eivät voi koskaan olla liian laajat... ;)Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä saaliina pitää vielä mainita Kallin Elinan uutuuskirja, josta tulee kyllä tänne blogiin juttua enemmänkin jahka saan sen luettua kokonaan. Mittakaava 1:48 olikin minulle entuudestaan täysin tuntematon, mutta pienuudestaan johtuen kieltämättä varsin houkutteleva - tuon kokoisia talojahan mahtuisi vaikka kuinka monta vaikka ihan kirjahyllyyn. Hmm... ;)

Kiitokset kivoista markkinoista myyjille, Nukkekotiyhdistyksen porukalle ja kerhokavereille, joiden kanssa ehdimme kahvitellakin. En yhtäkkiä muistakaan, koska olen viimeksi markkinoille ehtinyt, joten erityisen piristävää tämä oli siksikin. :)

8 kommenttia:

 1. Tosi mukavia juttuja ostit, minäkin haluan tuollaisen tyynyn! Itsekin himoitsin ensimmäisen kuvan tuolia ja toisen nypläysalustaa, mutta saivat nyt tällä kertaa jäädä. Kävin muuten moikkaamassa herra Mäyrää Sellossa, ja hän oli vallan nenälleen kaatunut siellä! Liekö joku innoskas ihailija tönäissyt vitriiniä :) Kasvihuone oli muuten kovin kaunis!

  VastaaPoista
 2. No voi Herra Mäyrä parkaa... Ajattelin kyllä näyttelyä laittaessa, että kuinkakohan kaikki tavarat pysyvät paikoillaan, mutta hyvä jos ei muita vahinkoja ollut sattunut. Kiva kun piipahdit. :)

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava ´´saalis´´ pikkuostoksia, varsinkin tuo nypläystyyny. Suosittelen...nypläys on kiva opetella.

  VastaaPoista
 4. Hienoja minejä olet hankkinut! Valitettavasti en itse päässyt markkinoille :(

  VastaaPoista
 5. Voi miten upeita löytöjä! Melkein alkaa harmittaa, että en päässyt markkinoille tänä vuonna. No syy on niin mukava (5kk ikäinen poikavauva :), että ei ihan oikeasti kauheasti haitannut. Mirkan jutut on ihan vastustamattomia aina. Mullakin on muuten haaveena opetella nypläämään - ehkä sitten eläkkeellä ;)

  VastaaPoista
 6. Mistä tuo Aalto-maljakko on? Saiskohan niitä ostaa jostain vielä? Ristiäisboksistani uupuisi yksi kirkas tuollainen maljakko.

  VastaaPoista
 7. Nasu, se on Mrs Wholta. Jutta oli hänen oikea etunimensä, ainakin Marian kautta saanet hänen Fb-yhteystietonsa. :)

  VastaaPoista