Tausta

sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Arvonnan tulos


Tänään arvottiin uuden vuoden arpajaistemme voittajat 64 osallistujan joukosta. Koska osallistujia oli reilusti, päätimme, että palkintojakin on kaksi.


Ensimmäisenä internetin satunnaislukugeneraattori antoi luvun 12. Sen takana piilotellut henkilö on uuden vuoden lupauksenaan ajatellut olla vähän kiltimpi kaikille, vaikka itse asiassa on jo valmiiksi kiltti kuin mikä - hän muun muassa tarjoaa meille pääkaupunkiseudun minikerholaisille kerhotilan ja emännöi kerhoamme aina yhtä avuliaana ja hyväntuulisena. Tämä palkinto ei olisi siis oikeampaan osoitteeseen voinut mennä... onnea onnea, Maarit!


Toisen onnekkaan numero ei kauas yltänyt edellisestä, seuraavaksi generaattori poimi nimittäin numeron 15. Sen takaa paljastuu henkilö, joka tällä hetkellä on todennäköisesti lupauksensa mukaisesti karkkilakossa, nimittäin nukkekoti Tallvikin emäntänä toimiva Emilia.


Onnea molemmille voittajille sekä iso kiitos kaikille osallistujille! Arpajaispalkinnot esittelemme täällä myöhemmin, kun olemme saaneet ne toimitettua uusille omistajilleen.


Huomenna taitaakin 70 000 kävijää tulla sopivasti täyteen... käykäähän ahkerasti täällä kurkkimassa, jos vaikka 100 000 olisi seuraava hyvä hetki arpoa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti