Tausta

torstai 12. helmikuuta 2009

Vaarin työpöytä ja -tuoli


Sain vihdoin valmiiksi Euromineistä tuunaamani työpöydän ja -tuolin. Kauan ne tuossa keittiön pöydällä pyörivätkin, mutta harkinta kannatti - minusta näistä tuli kivat ja aika lailla esikuvansa (vaarin tamminen työpöytä) mukaiset.


Tässäpä vähän kuvakavalkadia.   


Pöytä on siis Eurominin puuvalmis keittiönpöytä, joka koki melkoisen muodonmuutoksen. Pöydän kanteen, hyllyyn ja laatikon päätyihin on käytetty puulevyä, joka saattaa olla mahonkia (tai sitten ei - muisti on lyhyt...). Joka tapauksessa se on luonnostaan vähän tummempaa kuin euromineissä käytetty puu, minkä huomaa, vaikka suhteellisen hyvin sävyt kuitenkin sulautuvat toisiinsa. Käsittely Liberonin Antiikkivahalla, sävy tammi.


Tuolin selkämykseen porasin kauheasti reikiä ja tungin sitten pikkuiset naulat nahasta ja niistä läpi. Hetken aikaa tuoli näytti aivan keskiaikaiselta kidutusvälineeltä, kun naulat törröttivät pystyssä selkänojassa... :D Vaivannäkö kannatti - minusta tuosta selkäpuolesta tuli tyylikäs ainakin vähän pienemmällä suurennoksella katsottuna. ;)


 


Vielä yksi kuva. Keksin nimittäin tuunata kanervapuskani muratin oksilla. Minulla on ollut tuollaisia istutuksia pihalla monena syksynä, ja ehkä siksi tämäkin näyttää nyt paremmalta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti