Tausta

keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Ideahiiri ;)


Miniharrastajilla tunnetusti on luovuutta ja silmää mitä uskomattomampiin jatkojalostusideoihin. Haluaisinkin teiltä kanssamineilijöiltä nyt vähän apua ja ideoita.


Tarinan taustaksi kerrottakoon, että olen soittanut klarinettia lukuisien vuosien ajan. Niiden vuosien aikana kaappiini on kertynyt satoja ja taas satoja ruokolehdyköitä eli tuttavallisemmin päreitä. Ne kuluvat soittaessa niin, että jonkin ajan kuluttua ne eivät enää soi kunnolla, mutta muuten materiaali on entisellään. Kierrätyshenkisenä naisena olen pohtinut, että pitäisihän näille jokin jatkojalostusmuoto keksiä, mutta mikä?
 


Pärekaton materiaalina tuo ohuempi pää toimisi nimensäkin mukaisesti varmasti hyvin (minun varastoistani riittäisi jo vähän isompaankin kattoon), mutta tuleeko teille mieleen muuta? Ruoko kestää hyvin kosteutta suuremmin elämättä, on kovaa ja kärkiosastaan valmiiksi tosi ohueksi höylätty. Taipuisuutta sen sijaan ei juurikaan löydy.


Lisäksi minulla on muovisia suojuskoteloita saman verran kuin itse päreitä, ja pahvisia säilytyslaatikoita löytyy myös moneen lähtöön (malli on vuosien varrella vähän muuttunut). Näillekin saa keksiä käyttöä vapaasti. 


Antakaahan mielikuvituksen lentää - kommentteja ja ideoita kaivataan niin mini- kuin 1:1-koossakin. Parhaasta älynväläyksestä saattaa olla joku palkintokin luvassa sen hetkisen kiire- ja aikaansaavuusindeksin mukaan. Ja jos joku haluaa tätä materiaalia itselleen postikuluja vastaan, niin ilmoittautua saa kommenttilootaan tai sähköpostiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti