Tausta

tiistai 25. marraskuuta 2008

Ja taas arvotaan...Blogilaskurin lukema alkaa lähestyä kymppitonnia, vaikka hädin tuskin on päästy 5000. kävijän arpajaisista! Suosio on kerrassaan yllättänyt meidät! Suuri kiitos kaikille teille ahkerille kävijöille ja kommentoijille. :)

Alunperin ajattelimme, että 10 000 kohdalla järjestetään uudet arpajaiset, ja ne järjestetäänkin, mutta nyt hieman pienemmässä mittakaavassa, ettei mene ihan mahdottomuuksiin ja jatkuvaksi arpomiseksi. Toivomme tällä kertaa, että kerrotte, mistä olette erityisesti pitäneet blogissamme ja toisaalta mitä toivoisitte jatkossa. Kommentoijien kesken arvotaan kaksi tilkkutyynyä voittajan toivomissa väreissä sekä mahdollisesti jotain muutakin vähän osallistujien määrästäkin riippuen (palkinnot ovat yllätyksiä vielä meille itsellemmekin... ;). Arvonta suoritetaan sunnuntaina 30.11. klo 18 ja siihen mennessä kommentoineet osallistuvat arvontaan.


Editoitu 29.11.2008:

Huomasinpa, että tämä kirjoitus on samalla blogimme sadas kirjoitus. Siinäkin siis yksi hyvä syy arvontaan. Vielä ehtii, eli ei kun mukaan vaan - ei tuonne kommenteihin tarvitse sen ihmeempiä satuilla osallistuakseen. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti