Tausta

sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Onnetar kävi kylässäJa aika päättyi nyt - kiitos kaikille runsaasta osallistumisesta arvontaan! Kaikkiaan mukana oli 39 osallistujaa, kun lasketaan pois omat kommenttini sekä muutamat päällekkäisyydet.

Tasaluvun 5000 bongasi kaksi kävijää, Lotte ja Nukkistelija, mutta Lotte vetäytyi kisasta (tietää saavansa joka tapauksessa joulukuuksi paketteja...). Bongauspalkinto, kotoamme löytyvän mallin mukaan punottu mattopiiska, menee siis Nukkistelijalle, joka toki oli mukana vielä normaalissakin arvonnassa.
Varsinaisissa arpajaisissa ensimmäisenä arvottiin "tuohesta" punottu kori tai vakka, jonka kohdalla nostin kiposta Susannan kommentin pieneksi mytyksi taiteltuna. Susanna saa valita näistä kahdesta vaihtoehdosta itselleen mieluisamman:
Tämä miniatyyrikokoinen neule oli toinen palkinto, ja se meni arvonnassa Katjalle.
Viimeisenä arvottiin palkinto, jota ei vielä ole olemassakaan. Voittajaksi paljastunut Violet saa kuitenkin palkinnokseen miniryijyn joko tyynynä tai nukkekotinsa seinälle toivomissaan väreissä. Mallikin tulee olemaan eri kuin tässä, mutta tässä kuitenkin malliksi edellinen tekemäni ryijy - jotakin tämän tapaista on luvassa:
Onnea kaikille voittajille ja kiitoksia kaikille mukana olleille! Sitten vain kymppitonnia ja seuraavia arpajaisia odottelemaan... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti