Tausta

keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Wieniläiskahvila olohuoneessaniPikkuinen kahvihuoneeni näyttää nyt tältä.
Vitriinin tein pähkinän värisellä Osmo-vahalla käsitellystä mahonkilevystä, viilusuikaleesta ja korvakorurasian kannesta. Olen oikein tyytyväinen, lopputulos on siisti ja nätti. Vaha ja viilu voisivat tosin olla vähän enemmän saman värisiä, mutta keinovalaistuksessa eroa ei juuri huomaa.
Pitsiliina itse virkattu ompelulangasta - on oikein 100% silkkiä. Ruusu on toinen versio, koska ensimmäinen meni äidille äitienpäivänä :), tämäkin on tehty kopiopaperista, kukkalangasta ja kukkateipistä. Kakkupala äidin käsialaa Fimosta, lautanen on nappi, ja lusikka tehty tuikkukupin metallista. Tauluksi sopiva kuva löytyi netistä (onneksi on hyvä tulostin), ja kehykset tein viilusuikaleesta.
Fimo-kakut äidin taitavasta leipomosta - alahyllyllä sacheria ja päällä muistaakseni persikkatäytteinen kermakakku. Pullon etiketti löytyi netistä - siitä pystyy lukemaan että sisällä on Rieslingiä. ;)


Paljon muuta tuonne ei mahdukaan, mutta elättelen vielä toiveita kahvikupista asetteineen ja ajattelin aloittaa etsintäni korun osista. Puuhaa kyllä riittää, sillä laatikon kansi on vielä ihan paljas - tarvitaan ainakin naulakko ja sateenvarjoteline, hylly kahvilan puolen tavaroille, sitten niitä tavaroita, ja yleisöpuhelintakin suunnittelen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti