Tausta

perjantai 23. toukokuuta 2008

Kahvila nykyvaiheessa


Pikku kahvilassani on nyt astioita, hylly astioille, naulakko, ja onpa naulakkoon unohtunut joltain asiakkaalta pitsihuivikin. (Kuvista on totuttuun tapaan linkit isompiin.) Koko systeemi on suunniteltu niin, että sikarilaatikko menee yhä kiinni, eli vitriini mahtuu hyllyn alle - tiedä jos tuota vaikka tarvitsee joskus kuljettaa jonnekin, muutossa viimeistään.
Tein pöydälle uuden ja vähän isomman pitsiliinan, koska astiat kenottivat vinossa pienemmän reunalla. Pienempi sai arvonalennuksen "kakkupaperiksi". Suklaakakun lautanen puolestaan on hieno nappi, joka ei enää mitään papereita kaivannut.
Astiat on tehty helmenvalkoisesta Fimosta ja korun osista, kupin halkaisija on noin 4 mm. Tämäkin "sydämellinen" pitsiliina on omaa designia. Lusikka tuikkukupin alumiinia (olen näköjään onnistunut muotoillessani ikävästi naarmuttamaan sitä).
Hyllyn kannattimet spraymaalilla maalattua rautalankaa, hyllyt pähkinä-Osmolla käsiteltyä mahonkilevyä (sitä samaa kuin tuo vitriini). Metallilautaset ovat nappeja, muut omaa tekoa Fimosta ja metallisista korun osista. Naulakon tein mustista vaatehakasista, pitsihuivi on virkattu ompelulangasta.
Mietinnässä on vielä sateenvarjoteline naulakon alle sekä hyllyyn lisää astioita ja säilytysrasioita. Ja jotain pientä fiksaamistahan on aina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti